2015. február 5., csütörtök

Túszként fogvatartott lakosság Donbasszban!

Valcmanista “szívküldi” Donbassz falvainak és városainak…
…és meg is érkezett!
megjött
dénégy
Donbasszban ugyan “csendes üzemmódra” váltott a milicia, ez a csendesség nem jellemző Valcman latortüzérségére. Martalóchordái ugyan nem jeleskednek a csatatereken-ott igencsak szorít a kapca-ám a tüzérség vígan lőtte mára virradóan is Donyecket, Gorlovkát, Makejevkát. Hogy csak a nagyobb “célpontjaikat” említsük. Értek is el “sikereket”!

Kevésbé mondhatják el ugyanezt a donyecki reptér ellem mára virradóan két hullámban is kísérletezgető pribékek. Merthogy megint kisérletezgettek. Jelentések szerint nagyon sok lator nem érte meg a napfelkeltét.
A népköztársasági erők álta gyűrűbe zárt Gyjebalcevoból képtelenség evakuálni a civileket. A bepánikolt bérgyilkoshorda egyszerűen túszként tartja fogva a város lakosságát.
(Станицa Луганскa)Sztanyica Luhanszkánál tegnap kora este kezdődött, és éjfél tájt ért véget a tüzérségi csata.
(Счастье)Szcsasztyjéból a népköztársaságiak tüzérsége dolgozott az éjjel. “Ajdarkilövési” akció volt. (Чернухино)Csjernuhino és (Авдеевкa)Avgyejevka latortüzérei is dolgoztak az éjjel.
(Марьинкa)Marinykánál a népköztársaságiak tüzérsége totálra szétlőtt mára virradóan egy valcmanista blokkposztot. Ott legkevesebb harminc lator haraphatott fűbe a kb. száz fős bandából.
(Смолянкa)Szmoljankánál és (Красный Пахарь)Kracnyij Pahar térségében csak kora reggel csitultak el a harcok.
Mariupol előtt (Широкино)Sirokinonál próbálkozott tegnap késő délután Nyalókakirály bűnbandája. Komoly árat fizettek az elfojtott próbálkozásért.
Ugyancsak Mariupol térségében tegnap este AZ EBESZ (!) LELŐTT egy latordrónt.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/05/tuszkent-fogvatartott-lakossag-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése