2015. február 26., csütörtök

A nagy üzlet - TTIP (Szabadkereskedelmi Egyezmény)

Kiváló dokumentumfilm a német köztelevízióból, a tervezett EU-USA szabadkereskedelmi egyezményről, melynek rövidítése TTIP - Transatlantic Trade and Investment Partnership.

A tervezett TISA, és CETA egyezmények mellett egy szintén titokban tárgyalt óriási jelentőségű szerződéstervezet, mely ha megvalósul, alapvetően alakítja át az európai jogállamokat, a környezetet, és a gazdaságot.

ITT TILTAKOZHATSZ ELLENE: https://stop-ttip.org/alairas/


TTIP - dokumentumfilm az Ameurópai Egyesült Államok létrejövéséről

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa, Európa népei, a tradicionális keresztény Európa ellen. Háborúkat nem csak fegyverekkel lehet vívni, hanem a pénzzel és a gazdaságra kiterjesztett korlátlan befolyásolással.

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa, Európa népei, a tradicionális keresztény Európa ellen. Ezt azért teszi, mert az Eurázsiai Gazdasági Unióval szemben örök érvényű geopolitikai hatalmat akar szerezni Európában az elkövetkezendő jövőben. Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa, Európa népei, a tradicionális keresztény Európa ellen. Évek óta, több, mint 400 multinacionális cég szervezi Európa gazdaságának az átalakítását azon érdekek mentén, hogy az amerikai gazdasági befolyás és irányítás maximális legyen szülőkontinensünkön.

Halálos Kánaán

Giga-korporációk veszik át az irányítást az államok felett. Mostantól ők hozzák a törvényeket is! Vagy ez már eddig is így volt burkoltan? Ezentúl hivatalosan is életbe lép...

AZ alábbi kiváló dokumentumfilm a német köztelevízióból, a tervezett EU-USA szabadkereskedelmi egyezményről szól, melynek rövidítése TTIP - Transatlantic Trade and Investment Partnership.

A Transzatlanti Partnerség, avagy Szabadkereskedelmi Egyezmény életbe lépése az USA - EU között elhozná Európának a "kánaánt"! Olyan "kánaánt" melyben a közegészségügy egy csettintésre felszámolódna, elérhetővé válnának "végre" a klórozott csirkehústól kezdve, a genetikailag módosított állatok ivadékaiból származó hústermékeinek forgalmazásán át a "legszuperebb" ipari idegmérgek szabad terjedéséig szinte bármilyen "nyalánkság", ami USraHELL-ből csak jönni tud!


Visszanyal a balliberális zöld fagyi 1.0

Így most már, hogy magyar felirattal elérhetővé vált a TTIP-ről készült eddigi legátfogóbb dokumentumfilm, az erről való német-magyar közbeszéd elhozta azt a páratlan pillanatot, amikor is az europér balliberális zöldek alles zusammen rájönnek milyen is az a Bilderberg-csoport! :D Bizony ám! Ismerős a szitu, kedves álértelmiségi ballib zöldek?! A csoport, ami "nincs is", "összeesküvéselmélet", "lényegtelen", "fantazmagória", stb... És erre jönnek ugyanezek a balliberális zöldek, hogy jaj-juj TTIP, vigyázzunk, titkos tárgyalások, rejtett ügynökök, világhatalom, elpusztul Európa, mi lesz velünk, unokáink jövője, stb... Mindig mondom a ballibeknek, nem összeesküvéselmélet, hanem -gyakorlat!

És készítenek egy dokumentumfilmet, aminek már az első fele is kiválóan bemutatja pontról-pontra és színről-színre ugyanazt, ahogy a Bilderberg-csoport is működik. :D Meg ahogy az ENSZ, meg ahogy az EU, meg ahogy a WTO... :D Nem baj, testvéreim, nem baj, jobb későn mint soha, örüljünk neki, hogy ha csak csírájában is, de végre a liberális europér álértelmiség egy cseppet is felfogta, mit is jelentene a kontinens kulturális értékeinek aktív védelme!

Visszanyal a balliberális zöld fagyi 2.0

Megjegyzendő, és szépen rámutat, hogy a balliberális zöld álértelmiség egyik alapvető jellemzője a kettős mérce és a kognitív disszonanciáktól sem mentes magatartás, hogy míg arról sipákolnak-ajvékolnak-
hőbörögnek, hogy "elpusztul Európa, a TTIP-vel bejönnek az amerikai GMO-k és idegméreg vegyszerek", addig Ukrajnát illetően mintha ez merőben nem zavarná őket!

Nem egy zöld világszervezet nem egy vezetőjének sok hónapon át történő alaptalan és bugyuta ruszofób megnyilvánulásai, alaptalan és bugyuta ukrán puccskormány melletti exponált kiállása olyan nevetséges visszatetszést szült, hogy arra igen nehezen találom a szavakat... röviden mégis megpróbálok rámutatni.

Ukrajnában Soros György atlanti-cionista bábmester alapítványának előzetes segédkezésével, az USA erőinek (most már mindenféle telefonbeszélgetésekkel és videodokumentumokkal igazolatan) hathatós közbenjárásával államcsíny és kormánypuccs következett be. Jöttek a szokásos lépések, termőföld-rablás (Európa legjobb, úgynevezett csernozjom talajai Ukrajnában vannak), brutális IMF hitel, megszorítások, közszolgáltatások árának drasztikus emelkedése, valuta elértéktelenedés, és nem meglepő módon az IMF hitel hátán behajózott az ukrán csernozjom talajokra az amerikai génmódosító vállalat, a Monsanto is...

Tehát a balliberális europér zöldek ruszofób módon kiállnak egy ukrán szélsőséges puccskormány mellett, ami amerikai vezérléssel behozta a génmódosításmentes Európa hátsóbejáratán keresztül a legnagyobb génmódosító vállalatot, mindeközben távol tartják magukat attól az Oroszországtól, ami betiltotta és börtönnel bünteti a GMO-kat?! [Oroszország terrorcselekményként büntetné az illegális GMO-használatot bit.ly/1mVcmXW Ez már hivatalos - Oroszország teljesen betiltja a GMO-kat bit.ly/1noOhrx] vö. [Oroszok bizonyítják, hogy a kisméretű organikus gazdaságok elláthatják élelemmel a világot & Az orosz organikus kiskertes tanyák (dácsák) mozgalmának története]

Szintén elkerüli a ballib europér zöldek figyelmét az a már nem először bizonyosságot nyert feltételezés is, hogy az USA valójában Donbass gyors megszállására számított, az oda szállított amerikai és ukrán tankokkal együtt az amerikai szeizmikus geológiai vizsgáló géphadak a kitermelhető palagáz üzemhelyszíneit lokalizálták volna! Öröm az ürömben, hogy a kelet-ukrajnai Novorussiya - Újoroszország térség önvédelmi erőit ökológiai katasztrófa helyett humanitárius katasztrófa sújtotta.

És ezek után ezek az europér zöldek akarnak figyelmeztetni a TTIP-vel Európára leselkedő GMO-k okozta veszélyekre? Csodálkoznak, hogy a gondolkodni képes valódi értelemben vett értelmiség felhúzott szemöldökökkel néz ezen "zöldek" hitelességére?! Talán következetesen kéne gondolkodni, szólni, cselekedni!


GreenR

No, de jöjjön már végre a beharangozott magyar feliratos dokumentumfilm a TTIP hátteréről!
Videó: https://youtu.be/uQg4jsdT944

Kapcsolódó:
Történelmi magasságokba emelkedhet az arany ára a dollármonopólium megdöntése miatt
Német sajtó: az USA elveszíti világhatalmi státuszát
Putyin saját népe érdekét képviseli - elismerte a CNN
Oroszország gigaberuházással menti meg Görögországot
Obama: az EU-nak fenn kell tartania az Oroszországgal szembeni szankciókat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése