2015. január 2., péntek

“Zűrös ügy” Donbasszban

Középnyugat-Donbasszban-elsősorban is Gorlovka kárára-tovább tombol a valcmanista erőszak. Artyemovszkból és Dzserzsinszkből lövi a latortüzérség Gorlovkát, melynek lakói most igazán áldhatják a szovjet rendszerű, háromszintes garázsvárosok földalatti két szintjének biztonságát és melegét.

Persze hiába a garázsvárosok viszonylagos biztonsága, hiszen a mai nap folyamán hat polgári személy halt bele a martalóchad tombolásába.
Ma már azért “éledezett” a milicia tüzérsége is. Donyeckből kora délután harminc darab BM-21-es vetőgép és tartozékai keltek útra az évvégi pihenőt követően. Nyilvánvalóan a teljesen elpofátlanodott zsoldoshad megrendszabályozása céljából.
meno
A donyecki repülőtér ma sem volt csendes. És nem kurjongatástól volt hangos. Peszkiből tarackokkal lődözte a latortüzérség.
A Luhanszki Népköztársaság Főügyészsége megindította a nyomozást a tegnap eddig tisztázatlan-és tragikusan végződött-milicista “belharc” ügyében. A most még “félreértésből adódott összecsapásként” aposztrofált szerencsétlen eseménysorozatban meghalt a “Betmen” fedőnéven közismertté vélt Alekszander Bednov zászlóaljparancsnok, valamint “Omega”, “Manyjak”, és “Fobusz” fedőnevű harcostársai. LETARTÓZTATÁSUK megkísérlése közben!
Az LNR Legfőbb Ügyészsége most elég sok mindenre kíváncsi. Többek között arra is, hogy ki és miért akarta letartóztatni “Betment”?-és milyen körülmények vezettek “kivégzésszerű halálukhoz”!

https://balrad.wordpress.com/2015/01/02/zuros-ugy-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése