Szófia központjában, az elnöki palota közvetlen közelében, felgyújtotta magát egy középkorú nő.
tűzhal
Búcsúlevelében a szegénységet, a nyomort és a kilátástalanságot nevezte meg, amit az EU – zúdított Bulgáriára és a bulgár népre. A BBC tudósítása szerint tegnap Közép – Bulgáriában ugyanilyen eset történt, ugyanilyen indokkal. Mindkét ÁLDOZAT belehalt súlyos égési sérüléseibe. Bulgáriában CSAK AZ IDÉN hét ilyen tiltakozó látványos öngyilkosság történt.
Bulgáriában is fokozódik a társadalmi elégedetlenség a növekvő nyomor, és az egyre inkább elhatalmasodó korrupció miatt!
Az alábbi fényképet tegnap “lőtte” készítője Mariupoltól nyugatra. Nyalókakirály zsoldoshordájának egyik útonálló erődítményeként működik ez a hely. Ajánljuk melegen John McCain szíves figyelmébe.
blokposzt
A lengyel külügy szóvivője e hó harmadikán váratlanul tett egy aprócska beismerést.
Az egyik harkovi kórházban elpusztult egy Valcman szolágálatába szegődött lengyel lator, akit a donyecki repülőtéren lyukasztottak ki a népfelkelők. A sajtótitkár bejelentése komoly tények később bekövetkező – esetleges – kényszerbeismerését vezetheti elő. Közelíti lassak az ezret a Donbasszban levadászott lengyel pribékek száma.

https://balrad.wordpress.com/2014/12/09/amikrol-a-magyar-fosodratu-hallgat/