2014. november 24., hétfő

Skandallum Maradék – Ukrajnában!

Nyalókakirály martalócai “belehúztak a melóba” a mai napon Donbasszban.
A régió fővárosát egész nap minden tüzérségi szerszámmal lőtték. A város lakótelepeire záporoztak a tüzérségi gránátok.
Peszoknál ma megsebesült Grem Phillips brit újságíró, a LifeNews “visszamaradt” tudósítója. Egy tüzérségi repesz sebesítette meg. Donyeckben ápolják kórházban. Állapota nem súlyos.
grem_filips_poluchil_ranenie
phil
Volnahavából a latortüzérség Dokucsajevszket és Novotroickot bombázza.
Makejevka áramellátó központját is szétlőtték a valcmanista pribékek. A helyzet 170 föld alatt rekedt bányászt érint a legsúlyosabban, akiket a szokásos módon nem tudnak a felszínre juttatni, igy hát azoknak az “aknalajtorján” kell felmászniuk. Közben pedig leállt a bányaüzem szellőztető technikája és szivattyúrendszerei is.
A város lakótelepei is rengeteg belövéstől szenvednek. A jelentés szerint sok a civil halott.
Itt egy – a város széléhez közel merészkedő – banditacsapat a milicisták “ölelő karjaiba” sétált bele. Akik várták őket.
Jenakijevo szintén egész napos ostrom alatt áll. A városban három polgári személy halt bele a terrorba, sok a súlyos sebesült.
Feltűnő, hogy a népköztársaságiak erői a valcmanista erőlködésre igazán “érdemben” ezidáig nem reagáltak a mai napon. Szinte csak olyan ímmel – ámmal lőttek vissza néhány helyen, de azt is inkább sértődöttségből.
sv1
Ez viszont valaminek az előjele!
Tegnap este viszont sokkoló műsort sugárzott a kijevi televizió. Majdanista megemlékezésnek szánt műsorukban egy jenakijevoi asszonynak kellett volna dícsérnie a csodás eseményeket. Ám az asszony elkezdte sorolni a csodás események folyományait Donbasszban. Nyalókakirály latorhadának bűntetteit a békés lakosság ellen. A döbbent kijevi riporter több alkalommal is szerette volna a helyes mederbe terelni a riportalany panaszáradatát, de az nem hagyta magát és csak mondta – mondta a donbasszi igazságot. A kijevi stúdióban amikor észbe kaptak, hirtelen egy külső kijevi helyszínre kapcsoltak, ahol aztán kórusban harsogott a “Szlava Ukrajinye!” Igen ám, de mire ez megtörtént, egész Maradék – Ukrajna megtudta, hogy mi is történik Donbasszban valójában.
https://balrad.wordpress.com/2014/11/24/skandallum-maradek-ukrajnaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése