A külügyminiszter sorozatos botrányaival borzolja a kedélyeket. Először egy 167 milliós luxusvilla megvásárlásával hívta fel magára a figyelmet, majd azzal szolgáltatott témát a sajtónak, hogy futsalos csapattársaival töltötte fel a minisztériumot.
szijj
Azt gondoljuk, hogy aki ilyen fiatalon ennyi mindent elér, azt hihetetlen tehetséggel áldotta meg az ég. Persze, ezek a rendkívüli tehetségek sem lehetnek mindenben hibátlanok. Szijjártónak például az emlékezőképessége hagy némi kívánnivalót maga után. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az ATV Szabad Szemmel című műsorában tudta meg, mit mondott Moszkvában.
“Az oroszok tagadják, hogy egyáltalán lennének ilyen egységek Ukrajnában” – idézte a külügyminiszter moszkvai mondatait az ATV riportere, majd megkérdezte: akkor nem mondanak igazat? Ami ezután jött, arra senki sem számított..
MAGYARORSZÁG külügyminisztere visszakérdezett: És ki mondta ezt?
A riporternő: Öm mondta Moszkvában!
-Szíjjártó: Jaaah! Én mondtam…?
Lehet véleményezni a KÜLÜGYMINISZTER úr emlékezőtehetségét.
Mert az ugyan igaz, hogy a diplomácia a lehetőségek művészete! Szíjjártó viszont a jelek sazerint CSAK A SZAVAKKAL VALÓ BŰVÉSZKEDÉST sajátította el narancsos főhadoválóként! Ami abbéli minőségében legföljebb közröhej tárgyává – és mesésen gazdaggá tette.
DE KÜLÜGYMINISZTERKÉNT – illene négy nappal visszamenőleg emlékeznie! Esetleg már a legközelebbi futsalmeccsre koncentrált?
(Forrás: sztarklikk)