Valcman Nyalókakirály úgy látszik nem viccelt a Védelmi Tanácsának mai ülésén, amikor bejelentette a leszámolási szándékát Donbassz “terroristáival”!
A “60 – órás belül Terv” keretében hordái megmozdultak. Elsősorban is Észak – Donbassz térségében. Azon belül pedig Donyeck a fő csapásirány.
De nekirugaszkodtak a latrok Liuhanszk környékének is.
Liszicsanszkot délután kettő órától lőtték, amíg a népköztársaságiak bele nem untak. Négy óra körül aztán néhány “Sztálin-orgonával” elhúzták a nótájukat. Most pityeregnek!
A Szcsasztyje környéki hordák is részesültek egy kis áldásban. Az ő kiváló hangulatuk is alaposan leromlott, látva a latortetemeket!
Bahmutánál tovább gyérült a pribékhorda. Alekszandrovszkai társulatukból alig maradt hírmondó. A néhány életben maradt lator nem szívesen fog a mai délutánra emlékezni. Pk CSAK “sima” taracktüzet kaptak a nyakukba. De mivelhogy sűrűn voltak – komoly kaszálás érte hordájukat.
Szerencsétlen Kirovszk délután ismét sorozatvető tüzet kapott.
Malaorlovka öt óra tájban csak ágyútűzzel volt zaklatva. Szerencsére csak néhány percig tartott.
Jaszinovatajánál pedig…
Hát ott eléggé átkozhatják a zsoldosok Nyalókakirály elszántságát! De főként a “60 órás tervet”! Ugyanis ők úgy nagyjából a nagyívű elgondolás első óráiban futottak lyukra Jaszinovatajánál. Nekirugaszkodott a sok lator, de komoly nyögés lett a rugaszkodás vége. Támadásuk igen csúfos kudarcot vallott. Bizonyos vélemények szerint még egy ilyen kudarc, és le is húzhatják a redőnyt Donyecknél. (Kohászati alapanyag bőven terem a donyecki acélgáraknak. Most bánhatja csak Ahmetov mester, hogy államosították donyecki acélüzemeit!)
Szóval a jaszinovatajai valcmanista kaland mára igen csúfos véget ért. A havárialista kurva hosszúra sikeredett a nap végére, a zsoldlista meg alaposan megkurtult. Jaszinovataja környéke most csendes. A milicia a sötétet sasolja. Nem valószínű, hogy zavarni fogja őket az éjjel a pribékhorda.
Nyalókakirály Nemzeti Bankja pedig ma elkövette a lehető legnagyobb marhaságot. Betiltotta a rubel használatát. Se nem ad el, se nem vásárol, de mindenféle rubelban bótolást meg is kíván akadályozni. De hát akkor hogyan jut(hatna) Őfelsége Valcman Nyalókakirály és udvartartása donbasszi szénhez? Hiszen a “terroristák” csak orosz rubelért adnának (ha adnának!) – elcsikarni latorjaival meg nem sikerül a jó donbasszi antracitot! A tél meg rohamléptekkel közelít!
Ráadásul már amerikai zászlót égetnek még Lembergben is a neonácik! Ma már ez a szégyen is megesett! Nagy meleget persze az sem csinált! De mintha a lembergi fasiszták már kezdenék megérteni, hogy fagyot azt hoz rájuk rendesen!
Alekszander Zaharcsenko, a Donyecki Népköztársaság elnöke pedig ma kétnapos nemzeti gyászt hirdetett. No nem a kinyikkant latrok miatti fájdalmában. A kétnapos nemzeti gyász a tegnap meggyilkolt két fiú emlékére lett elrendelve!



http://balrad.wordpress.com/2014/11/06/ketnapos-nemzeti-gyasz-a-donyecki-nepkoztarsasagban/