Oliver Stone amerikai filmrendező dokumentumfilmet akar forgatni Vlagyimir Putyin orosz elnökről, hogy egy olyan nézőpontot mutasson be róla, melyet „az amerikaiak nem akarnak meghallani.” A Kremlben tudnak Stone terveiről, november 4-én már egy találkozó is történt Oliver Stone és Putyin között. (oroszvilag)
A híres és jó rendező korábbi filmjeit (Castróról, Evo Moralesről és a többiekről) nálunk nem vetítik. Ezt a hírt sem kürtölték ki nálunk, hogy Putyinról és feltehetőleg az oroszoknál lakó Snowdenről is készít filmet a híres rendező. Orosz kérdésben is lebuknak a zsidók, mint mindenben, amibe beleütik az orrukat. Amíg a zsidó vezetésű SZU volt több mint nyolcvan évig, addig nagyon jók voltak nekik az oroszok. Addig is jók voltak nekik az oroszok, amíg Jelcin a vodkás nyugatbérenc volt hatalmon. De amint Putyin rendet – még egyszer – RENDET tett az országban, akkor már nem jók nekik az oroszok. Ez nemcsak az amerikai zsidók gyomrát feküdte meg, hanem a hazaiakét is. Úgy véljük, hogy Oroszország gyengítésébe és Putyin kitúrásába bele fog törni Amerika bicskája. Ezt láttuk már Irán esetében is. De az Amerikához nagyon közel fekvő Venezuelát sem tudták megtörni, pedig minden nyomásgyakorló eszközt megpróbáltak. Elhallgatták a nagy hírügynökségek és nálunk is a szennyes és hazug „közmédiák”, hogy Moszkvában 81 ország vezetői tanácskoztak, ahol a boliv kormány oldala szerint Evo Morales elnököt  nagy vastapssal, felállva fogadták, amikor megjelent a küldöttségek előtt, mint akit harmadszor is elnökké választott az indián népe. Kivéve az ottani zsidókat és Amerika-bérenceket, de ezeket ott államilag blokkolják. Nagyon helyesen. Bezzeg nálunk, a fröcsögő zsidók minden csatornán rombolnak és uszítanak ellenünk és most nem tetszik nekik az Orbán-kormány ténykedése sem és minden áron meg akarják buktatni. Persze ez sem fog menni nekik, innen üzenjük. A RIA képen balra Stone, másik képen Putyin az argentin elnöknőnek elhúzta a nótáját
JELLEMZŐ A HAZAI GENNYSAJTÓRA
Az MTI rövid hírét, az Inforadió közölte le, de már a tévékben és a rádiókban elhallgatják és a többi netes híroldal is elhallgatja:
A jelenleg Moszkvában tartózkodó rendező a RIA Novosztyi hírügynökségnek adott interjújában beszélt terveiről. Mint kiemelte, nem nagyjátékfilmben gondolkodik, hanem interjút készítene az orosz elnökkel."Nem áll szándékunkban mozit forgatni Putyinról. Én sokkal inkább interjút szeretnék készíteni vele, mert ő olyan nézőpontot képvisel, amelyet az amerikaiak nem hallanak" - mondta Stone. A rendező az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos lehallgatásait kiszivárogtató és oroszországi száműzetésbe kényszerült Edward Snowdennel találkozik Moszkvában, hogy megbeszéljék a híressé vált informatikusról készülő politikai thriller, a The Snowden Files részleteit. Stone és producere, Moritz Borman korábban lehetőséget kapott Snowden orosz ügyvédje, Anatolij Kucserena Time of the Octopus című könyvének megfilmesítésére, és megszerezték a jogait egy másik, a kiszivárogtatóról szóló könyvnek is, amelyet a The Guardian című brit lap újságírója, Luke Harding írt.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/elhallgatott-h%C3%ADrek-az-oroszokr%C3%B3l