2014. október 30., csütörtök

Mi a bajunk az internetadó elleni tüntetésekkel?

Leírjuk, mert igen nagy az értetlenkedés. Kérünk megosztást, lájkot, aki egyetért velünk az alábbiakban. Aki viszont anyázik, különböző jelzőkkel illet minket, azt azonnal tiltjuk. Tehát:
-Az internetadó valóban elhibázott, valóban egy újabb népnyúzási kísérlet, ebben egyetértünk.
-A tüntetők azonban nem veszik észre, hogy a nemzetközi és hazai baloldal bábjai, akiket arra használnak fel, hogy a kormányt megbüntessék a keleti nyitás miatt.
-Nem támogatunk semmilyen EU-párti, "demokráciapárti", "egyenlőségpárti", "modern" megmozdulást, ahol a Hősök terén lévő szobrokon ugrálnak, meg a modern gyarmatosító szerveződésnek, az EU-nek a zászlaját lengetik és tüzik ki.
-A szólásszabadságra is tojunk magasról, tekintve, hogy ez egy lózung, megfoghatatlan valami és ráadásul nem is létezik sehol sem. Aki valóban kemény és kényes kérdésekhez nyúl, annak még a legnagyobb "demokráciában" is befogják a pofáját. Mi pedig egyszerűen csak tiltjuk a bunkókat...
-Olyan tüntetést végképp nem támogatunk, ahol Demszky, Gyurcsótány, amerikai nagykövet és egyéb nemzetellenes személyek vannak kint, sőt, a háttérben ők a szervezők.
-Mi inkább befizetünk havi 700 Ft-ot, minthogy a CIA polgárháborút robbantson ki (lásd Ukrajna), még akkor is, ha egyébként nem értünk egyet vele, sőt, az egész Orbán-kormányt elküldenénk a francba, ahogy az MSZP-t, DK-t stb. is, mert ezek együtt szétlopták az országot.
-És igen, komolytalanok ezek a megmozdulások, mert 100eFt-os készülékekkel tiltakoznak 700 ft ellen.
-Komoly kérdésekben (cigánybűnözés, földtörvény, mindenféle mutyik, választási csalások és még sajnos lehetne sorolni) nem volt ekkora a felháborodás. Undorító, hogy most meg van. A nép már csak ilyen: a közvetlenül őt érintő tételek miatt hőzöng.
-Akik pedig arról magyaráznak, hogy fotelforradalmárok vagyunk, azoknak itt van kettő kép. Az egyiken az SZKR akkori főszerkesztője, Magvasi Adrián látható 2006-ban, amikor is fejbelőtték. A másikon, símaszkban Barcsa-Turner Gábor, az SZKR alapítója. Mi kint voltunk, minket ütöttek, rúgtak, lőttek a rendőrök és nem az okostelefonunkkal világítottunk, hanem legfeljebb molotov-koktélokkal... És a célunk is kicsit magasabbrendű volt, mint 700 Ft. És nem egy ilyen tüntetésünk-utcai harcban vettünk részt, hanem 2006-tól folyamatosan 2009-ig. (Fényképek ide kattintva.)
Szent Korona rádió facebook oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése