2014. október 30., csütörtök

Itt a Mistral, hol a Mistral

lead_mistralJelenleg még nincsenek meg a feltételek a Mistral típusú helikopter-anyahajók Oroszországnak való átadásához – jelentette ki csütörtökön Michel Sapin francia pénzügyminiszter. A maga részéről a francia védelmi minisztérium közölte, hogy az Oroszországgal kötött szerződés felfüggesztett állapotban van, de nincs lemondva. (Oroszország Hangja)
A fenti hír olvastán nem értjük, hogy mi a fenét képzel magáról a nemzetközi cionista bankárkaszt által kézivezérelt EU, és az egész nyugat (NATO-stól, IMF-estől Bilderbergestől, stb.)
A fagyi visszanyalt
Ez az “ide a babaruhát, vissza a babaruhát” típusú úgynevezett embargósdi épp a meghirdetőinek, hozta a legnagyobb gazdasági- és politikai pozícióvesztést, azaz anyagi és erkölcsi hátrányt.
A Mistral-ok esetében remélhetőleg a szerződésben az oroszok jókora kötbért kötöttek ki arra az esetre, ha időre nem kapnák meg a kért “árut”.
A nagy embargózás és az úgynevezett pénzmozgás – és bankszámla befagyasztás, – mely valójában a nyugati bankokban elhelyezett pénzek ellopását jelenti más szóval helyettesítve -, Moszkvát arra ösztönözte, hogy a dollárt épp úgy farba rúgja, mint a nyugati piacok zömét.
Most az oroszok egyrészt az önellátásra, másrészt a baráti piacokkal való kapcsolataik bővítésére rendezkedtek be.
A nyugat meg vergődve, hazug propaganda szövegekkel kábítja magát, meg akit lehet, miközben vinnyogva a saját kardjába dől.
Alea iacta est – A kocka el van vetve…
Az USA a pórázvégén már jó ideje issza a fekete levest. A saját vezetőinek kapzsisága és gyávasága okozta belső- és külső problémák elborítják, melyből mára már esélye sincsen kilábalni. S amelyek lassan de biztosan és megállíthatatlanul maguk alá temetik az egész cionista és zsidó hordát FED-estől, AIPAC-ostól, CFR-ostól CIA-stől stb.
Az irányítás az utóbbi évszázadokban több ízben is kicsúszott a cionista páholyvezetők kezéből hosszabb-rövidebb időre. Ám közeledik a fordulópont, amikortól már nem fogják tudni visszaszerezni.
Addig pedig a mostanra egyre erősebbé vált eurázsiai ellenlábasaik legyőzhetetlenné válnak.
Az erkölcs az igazság győzedelmeskedni fog.

Audie – Szabad Riport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése