Donbassz mai napja a “választások” jegyében indult! Nyalókakirály pribékhordái választhatnak: ha maradnak – pusztulnak! Ha elmennek – van esélyük túlélni Maradék – Ukrajna írott történelmének legnagyobb katasztrófáját!
Az Avgyejevkánál fészkelő valcmanista latrok ma reggeli ébresztője hangosra sikeredett. (Igaz, alig aludtak tüzéreik, hiszen keményen dolgoztak az éjjel. Donyecket lőtték)
Ma reggel öt óra körül viszont ébresztőt durrogott nekik a milicia. Megint ritkult Nyalókakirály donbasszi armadájának takkészlete. Tekintettel arra, hogy a népköztársaságiak “Grad” üteggel ébresztették őket, Valcman zsoldnyilvántartó kincstárnoka dörzsölheti markát a megtakarítás láttán.
Micsurinot – a lakott területet – viszont a latortüzérség lőtte kora reggel. Egy helyi lakos megsebesült.
Gorlovkánál ma reggel bosszúszomjasan támadott volna a pribékhorda. A tegnap délutáni – számukra súlyos – tank és latoregyedveszteséggel járó népköztársasági csapást szerették volna nyilván megbosszulni, de őket is meggondolásra és visszakozásra késztette egy rakétasorozat.
A gyjebalcsevoi kazán kondérjába zsúfolt “zsiványpecsenye alapanyag” is kezdi már érezni a tűz melegét. Ma reggel már ismét élesztgette alattuk a tüzet a milicia tüzérsége.
gor1
Szcstyasztyje környékén tegnap késő délután a népköztársaságiak tüzérsége sorozatvető-össztűzzel ajándékozta meg a valcmanista latrokat.

Mariupol közelében Szartana és Talakovka térségében kezdődtek összecsapások kora reggel.
Brjanka mellett is nagyon rosszul indult a latorhorda mai napja. A milicia “kopogtatott” ébresztőt. Negyven jobbszektoros egyed a tízórait már nem kéri. Nyolc neonáci fenevad pedig mesélhet a gonosztettekről – a milicistáknak.
Nyiznyje, Szvetlicsnoje, Perevalszk és Szlavjanoszerbszk környékén is kiújultak ma reggel a harcok.
Kijevben még alig indult a nap, de már a tegnapi UAV – veszteségek miatt sopánkodik Liszenko. Donbassz légterében ugyanis nyolc ilyen “játékmasinát” szedett le a milicia.


http://balrad.wordpress.com/2014/10/30/donbassz-mai-reggele/