Olvasóinknak az javasoljuk, legyenek nagyon óvatosak a megtévesztő ám rendkívül kártékony neoliberális ordas eszmékkel szemben. Az otthonvédőknek semmi dolguk ezzel a neoliberális csürhével, mely, ha ismét hatalomba kerül akkor az eddigi apró eredményeket és félsikereket is elsöpri, és a kilakoltatási hullámnak, a végrehajtók korlátlan hatalmának semmi sem fog gátat szabni.
Az ukrán vírus
Mint az ebola, a HIV, a rák vagy a madárinfluenza, stb., betegségeket okozó vírusok mindegyike olyan mesterségesen előállított vírus, melynek kitalálói és terjesztői a pusztulást haszonszerzésre használják fel.
Az ukrán vírus, – mint a korábbi szíriai-, palesztin-, líbiai-, iraki-, stb., politikai- és háborús vírusok -, hatását, működését, terjesztését tekintve nem különbözik ettől, épp olyan pusztító és megállíthatatlan. Ha az oltóanyaggal meglévő párhuzamot tekintjük, akkor az ilyen vírus hordozóanyaga a pénzoligarchiák által pénzelt és terjesztett különböző színnel, jelzővel azonosított mesterséges “forradalmaknak”. Csakhogy e vírus megfékezése és kontroll alatt tartása bizonytalanabb, mint a betegséghordozó kiszabadult vírusoké. Gondoljunk csak az al-Kaidára, vagy az ISIL-re.
multik_a_világonA bankárkaszt “megoldása” ismét a hitelezés
Korábban megírtuk, hogy az USA-EU tengely ukrán dominója nyugat felé dől.
A nyugat felelőtlen politikája és pénzügyi zsonglőrködése nem maradhatott következmények nélkül. És persze az sem újdonság, hogy kik zsebelik be ennek hasznát, illetve kikkel fogják e hasznot kifizettetni.
Az EB és a kissé vonakodó Európai Stabilitási Mechanizmus (ESM) most épp azt fontolgatja, hogy Kijev gáztartozását, illetve annak egy részét valamint a most vásárolni kívánt gáz árát meghitelezik. Ennek legfőbb oka az, hogy ha ezt nem teszik, akkor egyéb szállítási irány hiányában azzal kell számolni, hogy az ukrán vezetéken át Európába áramló gázt Kijev szokásához híven idén is megdézsmálja. Csakhogy várhatóan ezúttal sokkal többet fognak lopni az eddig megszokottnál. Az EU ennek próbál gátat szabni, vagy legalábbis mérsékelni a hitellel.
Nézetünk szerint a hitel nem megoldás, sőt teljesen alkalmatlan kezelése a problémának.
Az ukránok által kifizethetetlen, sőt az érintett EU-s országok sem tudják teljes egészében bevállalni. Bár ez nem is dolguk.
További aggodalomra ad okot az ismert amerikai lap által felvetett kérdés melyet meg is válaszolnak:

“Tehát, ki fizeti majd meg a Washington és Brüsszel kétes geopolitikai kísérleteit? Az amerikai Wall Street Journal szerint ezt az EU-tagállamok nemzeti kormányai teszik meg. Brüsszeli forrásokra hivatkozva, a kiadvány közli, a kialakult helyzet „nyomást gyakorolhat ​​az uniós tagállamokra, javasolva nekik, hogy beavatkozzanak, és felszámolják a szakadást”. A diplomáciai nyelvről lefordítva, ez azt jelenti, hogy az EU vezető intézményei megkövetelik az európai fővárosoktól, hogy magukra vállalják a Kijevnek nyújtandó segítség legalább a felét, vagy még ennél is többet.”

megszoritas
Ki fizeti a révészt?

Tehát annak a gyilkos politikának az árát, amit a cionista zsidó pénzvilág erőltet a világra mindenhol, – melynek ez a maffia a haszonélvezője – egyértelműen az országok népessége, az értékteremtő munkát végző rabszolgahad fizeti meg.
Teljesen mindegy, hogy ez a háború melyik területen folyik éppen, akár gazdasági- politikai- természetű, akár fegyveres háború, annak a haszna náluk gyűlik, a kára pedig a gazdatest országok népeit sújtja. (ha nem is egyenlő mértékben).
Most a földrajzilag hozzánk igen közel lévő ukrajnai háborús helyzet rejti az egyik legnagyobb vészhelyzetet.
Nem titok, hogy Ukrajnát a saját cionista hazaáruló főként zsidó milliárdos vezetése a nyugati cionista pénzvilággal karöltve totálisan “gatyára vetkőztette”, a hasznon pedig közösen (de nem egyenlő arányban!) osztoznak. Ráadásul a NATO ezen a részen is közvetlen közelségbe lopakodott Oroszországhoz, melynek katonai támadás alá vételére is már kidolgozott tervvel rendelkezik. Nem véletlen a párhuzam sem Magyarországgal!
A 80-as évektől kezdve (Gorbacsov éra alatt) felerősödött és 90-es évek óta nyíltan folytatott országfosztás csúcspontját a majdani események adták. Ekkortól kezdve hullott le a lepel letagadhatatlanul a háttérben összefogott közreműködőkről. A fasiszta hordával nyíltan összeszövetkezett a zsidó pénzvilág és csatlósaik (EU, NATO, USA, stb) machinációiról. Ezen ukrán erőstruktúrák vezetőit a hatalmas pénzekért a kormányba és közhivatalok vezetésébe ültették, a kisebb pozíciókat és munkahelyeket szintén az ukrán-zsidó közösség tagjaival töltötték fel, az orosz közösség tagjait eltávolították, minden szinten.
Mint ismeretes csak olyanok kapnak munkát a hivatalokban, akik bizonyítani tudják több generációra visszamenőleg, hogy családjukban orosz származású felmenők nincsenek.
A maradék Ukrajna a cionista és a zsidó-fasiszta hatalomátvételnek köszönhetően a fajgyűlölet, a rasszizmus, neoliberális fertő, valamint a katonai diktatúra és a bűnözés melegágyává változott (ezek mellett a népirtás, a háborús bűnök és a terrorizmus terén Izraelt is megközelítik, köz- és létbiztonság terén pedig lassan alulmúlják Dél-Afrikai Köztársaságot is).
Qui prodest?
A szanaszét bombázott országrészek újjáépítésére a nemzetközi pénzvilág már kijelölte a saját tulajdonú multi cégeit, ahogyan a természeti kincsek és energiahordozók hasznosítására is. Eközben a zsidó-fasiszta ukrán vezetés módszeresen kiirtja és elkergeti a feleslegessé vált lakosságot, melyet főként az őshonos kis orosz lakosság alkot, s ez mintegy 10 millió fő kiiktatását jelenti.
Az, hogy ez megtörténhet természetesen nem csupán a zsidó oligarchákból álló vezetésnek és az őket kiszolgáló fasisztáknak a haszna és bűne, hanem az őket minden eszközzel támogató cionista pénzvilág által irányított nyugat gerinctelen liberális politikusainak és milliárdos országfosztó vezetőinek is.
Ezek, országaik lakosságának tüntetéseit semmibe veszik, illetve igyekeznek céljaikat átváltoztatni, más irányba terelni, ezzel élüket elvenni. A helyi provokátorok és fizetett önjelölt vezérek munkáját a beszivárgó amerikai ügynökök jelenléte támogatja.
interneado_tünti_2014Az itthoni főként Soros támogatású látszólag internetadó-ellenes liberális tüntetéssorozat is ilyen eszköz, melyet a biztonság kedvéért oroszellenességgel is összemosnak. Ennek láttán sokan elfelejtkeznek arról, hogy a kormányunk által is elismert és támogatott neoliberális, zsidó-fasiszta ukrán vezetés épp saját orosz lakosságának kiirtásával és az ország iparát adó részének földdel egyenlővé tételével van elfoglalva.
Az utcára vonult liberális csürhe haszonleső szervezőik irányítása alatt a hazánkat fosztogató EU zászlaját lobogtatva, igyekszik elterelni a figyelmet arról is, hogy a ránk erőltetett oroszellenes szankciók, (melyekből az EU vezető hatalmai persze próbálnak külön egyezményekkel kihátrálni) országunkat gazdaságilag teljesen ellehetetlenítik, politikai lehetőségeit nullára redukálják. Az pedig igen beszédes, hogy az úgynevezett baloldaltól az úgynevezett szélső jobbig mindegyik párt lelkesen támogatja a liberális csürhét .
A mostani hőzöngés valódi célja a pedig nem más, mint a jelenlegi liberális kormány lecserélése egy a nyugat és EU felé még készségesebb korábbi liberális kormányra. Talán nem kéne megfelejtkezni arról a tényről sem, hogy a Bilderberg csoport konferenciájának egyetlen magyarországi meghívottja a libás Bajnai volt!
Halálugrás a szakadékba
Míg a fideszes kormány rossz tanácsadóira hallgatva meggondolatlan intézkedésekkel, adókkal operál, addig lassan bezár maga előtt minden keletre, főként az oroszok felé nyíló ajtót, mely még megmenthetné országunkat a végső pusztulástól.
Pedig a megoldás elég világos; azonnali kilépés a NATO-ból, majd pedig minden számunkra kártékony szervezetből, ahol a szerződések felülvizsgálata és módosítása nem lehetséges.
S hogy ehelyett, még mindig az országfosztás működik az sem a véletlen műve, hiszen a mai “magyar” vezetés minden pártja, minden befolyással bíró pénzügyi és gazdasági vezetője a nyugatot kézben tartó cionista bankárkaszt ugyanazon liberális irányítása alatt áll; ha tetszik ugyanaz a marok szorítja ki a szuszt belőlük, vagy juttatja levegőhöz őket.
A csürhe meg gondolkodás nélkül teszi, amire a lefizetett önjelölt vezetők utasítják őket. 2006-os főpróbán ez már működött, a Majdanon pedig beélesítették. Vajon Budapest újrázni fog?
10290198_739779306115846_7000773213415777398_n
Olvasóinknak az javasoljuk, legyenek nagyon óvatosak a megtévesztő ám rendkívül kártékony neoliberális ordas eszmékkel szemben. Az otthonvédőknek semmi dolguk ezzel a neoliberális csürhével, mely, ha ismét hatalomba kerül akkor az eddigi apró eredményeket és félsikereket is elsöpri, és a kilakoltatási hullámnak, a végrehajtók korlátlan hatalmának semmi sem fog gátat szabni. Császti már egyezkedik a következő (???) “kormány pártok” vezetőivel (A Császti-Gyurcsány párbeszéd már ennek az előszele, feltételezzük, libás Bajnaival is megtörtént az egyezkedés)
császti_levél_fletonak_részlet

Audie – Szabad Riport

felhasznált források: Oroszország Hangja, SZR Archívum