Háromszáz sírgödör van kiásva!

A parcella méretei alapján ötezer hely van! A temető pedig minden szükséges gépi eszközzel fel lett szerelve a múlt héten. A beszámoló alapján a koporsóraktár dugig van tömve egyenkoporsókkal.
A kijevi junta már a lakóhelyre sem szállítja a saját halottait. A frontokhoz legközelebb eső KIJELÖLT temetkezési helyekre viszik őket. A veszteségek elbagatellizálása miatt pedig néhány halottat látványos körülmények között hazaszállítanak, és hatalmas pompával eltemetnek – óriási médiajelenlét közepette.
A Bal – Rad értesülései szerint már Umanyban is van kijelölve ISMERETLEN parcella!
Nyalókakirályékat nem lehet előkészületlenséggel vádolni!

http://balrad.wordpress.com/2014/10/09/a-kijevi-junta-felkeszult/



Ma délelőtt Donbassz csataterein tovább dúl a “tűzszünet”

A donyecki repülőtér területén ma délelőtt a már szokásosnak mondható tisztogatást végzi a milicia, de ez jobbára a halottak begyűjtését jelenti, hiszen a romok közül hol itt, hol ott bukkan fel egy – egy lator, és tűnik is el a föld alá. Mondják a milicisták, hogy olyan az egész repülőtéri tisztogatás, mint az ürgekiöntés. Ha odaszaladnak egy lyukhoz – másikon lőnek ki a latrok.
Krasznogorovkát tüzérséggel lőtte ma délelőtt a valcmanista horda.
Elizavetovka mellett viszont a népköztársaságiak megleptek egy valcmanista “GRAD” – üteget. Öt vetőgép biztosan elpusztult, a kilőtt banditák számáról nincs értesülés.
Avgyejevka északi részébe ma ismét berontottak a milicisták. Rövid tűzharc után visszavonultak. Az akciónak inkább felderítő jellege volt csak.
Gyjebalcsevo felé vonulnak a Peszkiből kivert kijevi zsoldosok.
gyebA felirat Gyjebalcsevo határában: Üdvözlet a pokolban!
A gyjebalcsevoi katlan gyűrűjét a népfelkelők pedig alaposan megerősítették. A várostól északra a népköztársasági erők tüzérsége igen aktívan lő minden mozgásra.
Nyikisinonál a miliciák folyamatosan csatároznak a zsoldosokkal. A helyismerettel nem rendelkező zsoldosok sorra futnak bele a milicisták által állított csapdákba. Veszteségeik esetenként csak néhány egyed, ám sok eset fordul elő. Ma délelőtt négy ilyen eset volt.
Malaorlovka és Orlov – Ivanovka térségében szintén sok ilyen apró eset fordult elő ma délelőtt.
Jaszinovataja régióban a latortüzérség sorozatvetőkkel lőtte Orlovkát. Válaszul a Lasztocskino melletti népköztársasági tüzérüteg “megsuhintotta” ezt a bűnbandát, amely viszonylag kis veszteséget elkönyvelve elkotródott.
Tonyenkoje környékén is heves összecsapások voltak, illetve a tudósítás küldésekor még mindig zajlanak.
A Popasznaja mellett táborozó zsoldoshorda komoly tüzérségi tűzcsapást szenvedett ma délelőtt. Beszámolók szerint legalább kéttucatnyi páncélos pusztulhatott el percek alatt a a népfelkelők tarackjainak jól vezetett zárótüzétől. Erről árulkodik a lángoló – füstölgő célterület. A fűbe haraptatott latoregyedek számáról nincs adatunk.
Kemerovonál a milicisták “kipróbáltak” egy nem régen zsákmányolt “Vasziljek” löveget. Három zsoldos már nem tud beszámolni soha a hatásról. A próba ugyanis jól sikerült. Az eredményre kíváncsi milicisták majd fél órát autókáztak a hatást megnézni. Találtak ott még két súlyosan sebesült hordaegyedet is. Azokat magukkal vitték, és kórházba szállították.
Csjernuhino mellett a milicisták kézifegyvereikkel számoltak fel egy valcmanista blokkposztot.
Szlavjanoszerbszk – járásban Frunze és Bahmutka között a népköztársasági erők négy “Gradból” eresztettek meg egy sorozatot egy Kirovszk melletti latorposztra. Csak később jöttek rá, hogy elegendő lett volna egy “Grad” fél sorozata is.
Trehizbenki közelében a latrok erősködtek, de rosszul mérték fel a milicia erőit. Három lator ottmaradt a porondon. A többiek széjjelfutottak.
Szentyjanovka – Sepilovo között “ismeretlenek” felrobbantották a vasúti pályát. Kissé elsiették, mert az éppen arrafelé járó vonat még éppen meg tudott állni. Követ szállított.
http://balrad.wordpress.com/2014/10/09/zajlik-a-donbasszi-tuzszunet/


A múlt héten Újoroszország fegyveresei “elirigyelték” Nyalókakirály latordája arzenáljának néhány szerszámját.
Nekik ugyanis ilyesmijük nem volt készleten. “Rávették” a valcmanistákat, hogy hagyományozzák már rájuk a “megkívánt” holmikat. Három darab ЗБВ3 (ZBV3) típusú tarack képezte vágyaik tárgyát.
Az alku végülis megköttetett. A népköztársaságiak a latrok életével fizetett a három lövegért, meg a hozzávalókért. (Meghagyták a zsoldosok életét!)
Pár napig babrálgattak a szerzeményeken, aztán tegnap ki is próbálták.
Filmre is vették a próbát! De hát egy ilyen szerkezet nagyot tud szólni! Nagyobbat mint minden eddig általuk működtetett “hangszerszám”!

Azt mondják az írástudók, hogy ez az eszköz még harctéri taktikai atomgránátot is ki tud lőni. Vagy negyven kilométerre!

http://balrad.wordpress.com/2014/10/09/szerzett-a-donbasszi-milicia/