A mostani vizitet megelőzően június 9 – én látták utoljára Kijevben. Másnap megindultak Nyalókakirály zsoldosai egy donbasszi offenzívára. Az más dolog, hogy azóta mintegy tizenötezer bérgyilkos pusztult el Újoroszország leigázásáért teljesen értelmetlenül, de még a tetejébe elpocsékolták az amcsik öt milliárd dollárját is! Az eremény meg egy nagy “0”!
A jelek szerint bele is unt a tökörészésbe a washingtoni Gazda, és menesztette Viktóriát a kijevi helytartóhoz, hogy kéne már valamit produkálni! Mert az a Minszki Memorandum nem igazán ér fel egy teljes ukrán birtoklevéllel! Márpedig az USA – nak az kell! Totál tulajdonjog Ukrajna fölött! Krímestül – bőröstül!
Szóval megérkezett a lotyó Nyalókakirályhoz. Érkeztét már megelőzték bizonyos kiszivárogtatások, miszerint Nyalókakirály komoly lépéseket tett már az eddigi donbasszi csorba kiköszörülésére. Ömlik a latorerő Donbassz felé, és küszöbön egy újabb invázió Újoroszország ellen.
Az amerikai lotyó pedig meg is bizonyosodhatott efelől. A nyájas fogadtatást után rámordult Nyalókakirályra! Washington ad még egy esélyt a “demokratikusan megválasztott” kijevi helytartónak! Hát éljen vele! Mert ha nem, Nuland lotyó megint cukorkát fog osztogatni Kijev főterén! Az Új Majdanon! Nem Teréz Anya ő!
Mert akkor bizony az lesz! Új Majdan! Új Helytartóval ajándékozva meg Maradék – Ukrajnát!
Nyalókakirály pedig megígért mindent!

Az amerikai lotyó pedig hazarepült!
A donbasszi daráló már feltöltve!

http://balrad.wordpress.com/2014/10/09/egy-amerikai-lotyo-kijevben/



Nem szívesen íróm ki, mert hazánkban hamarosan hasonló helyzet lesz, de azért +38 -ERŐS IDEGZETŰEKNEK- A Minszki Megállapodás érvénybe lépése óta CSAK DONYECKBEN eddig 346 polgári személy vesztette életét a valcmanista latortüzérség terrorbombázásai miatt!