2014. július 11., péntek

Valcman tüzszünetről ábrándozik

Tegnap este-helyi idő szerint-hat óra körül a Luhansz-régióbeli “Cservonopartyizanszk” bányaüzem autóbuszár tüzérségi tüzet lőtt a latorhorda.
A DTEK (“Donbassz Energia és Üzemagyag Vállala”) szóvivője erről ma reggel számolt be a sajtónak. A buszban utazó huszonnégy ember közül tizenöt azonnal meghalt. A terrortámadást túlélők is súlyos-többen közülük életveszélyes-sérüléseket szenvedtek.
Avakov kijevi belügyér főtanácsadója-Gerascsenko-arra ösztökéli főnökét, hogy vegyék fel Kolomojszkij hiéna “épitő” jellegű javaslatát. Ennek értelmében fosszák meg a donbasszi oroszokat az ukrán állampolgárságuktól, és MINDEN INGATLANVAGYONUKTÓL!
советник
A győztes háború után! (Na!-ezt nevezik rablóhadjáratnak a szakirodalomban. Persze hát ahhoz győzni kellene előbb, de ahogyan a latorhad helyzete alakul Donbasszban, meglehet hogy a kijevi elnöki rezidencia lesz elkobozva!)

A donbasszi szabadságharcosok által birtokolt egyre több donbassz-orosz határátkelőn érkeznek a segélyszállitmányok. Nem véletlenül ragaszkodott volna a határátkelők uralásához a kijevi hiénahatalom, de hát… Irtózatos veszteségek árán sem sikerült nekik.
Szlavjanszkból újabb 25 milicista érkezett Donyeckbe. Ők a “felszabaditott” város hátramaradt “terroristái” voltak, és az utóbbi napokban igencsak sok borsot törtek a “felszabaditók orra alá”
Huszonheten indultak, ám Krasznoje és Artyomovszk között egy latorcsapatba ütköztek. Sikerült őket meglepniük, és nyolcat vissza is küldtek a teremtőjükhöz, de két milicista is elesett. Négyen megsebesültek.
seb
Igy aztán csak huszonöten érkeztek Donyeckbe. Pontosabban eggyel többen, mert egyikük a tizéves unokáját-Kátyát is magával vitte. Kátya szülei örökre Szlavjanszkban maradtak. Apja milicistaként esett el, édesanyja tüzérségi támadásban vesztette életét.
A Dicsőséges Donbasszi Felszabaditó Hadjárat sikereitől föllelkesült Valcman tegnap felhivta a Gazdát telefonon. A Fehér Ház lakójával mit beszélt-mit nem?-nem tudni! Csak azt, hogy váratlanul kétoldalú tűzszünetet javasolt. Néhány feltételt is szabott. Ő ugye pontosan abban a helyzetben van, hogy feltételeket diktálhat.
Tűzszüneti javaslatára Moszkvából és Donbasszból is olyan választ kapott, hogy ajánlata nem időszerű! Talán ha minden bérgyilkosát visszaparancsolná ÚJOROSZORSZÁG területéről, akkor megfontolnák, hogy foglalkozzanak a valcmani ötlettel.


http://balrad.wordpress.com/2014/07/11/valcman-tuzszunetrol-abrandozik/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése