2014. július 11., péntek

Tüntettek tegnap a Fradi drukkereknek nevezett mazochisták, mert szigorítják a beléptetést az Új Szent Helyre!

A több száz- szurkolónak kikiáltott- önkinzó a Népstadionba vonult végigszenvedni a máltai-már a nevét sem tudni-ellenfél elleni visszavágó mérkőzésre, és közben demonstráltak. A Klubrádio tudósítójának beszámolója szerint a vonulók azt skandálták, hogy „Igen is van cigány bűnözés!” és, hogy „Kubatov takarodj!”
Az új szabályok szerint a sportrendezvény-szervezőknek – ha beléptető rendszert alkalmaznak – joguk lesz a 14 évesnél idősebb mazochistáknak a képmásából, ujj- vagy vénalenyomatából, illetve íriszképéből készített úgynevezett biometrikus sablon alapján azonosítani a szurkolás ürügyén önmagukat legalább kilencven percen keresztül kinzókat.
Az más dolog, hogy azokat a szülőket kihagyták-de remélhetőleg a BTK majd rendezi ezt a témát is-a szórásból, akik 14 év alatti gyerekeiket ilyen helyekre kikényszeritik, vagy elengedik. Talán gyermekkorú megrontása cimszó alatt.
Azok a mazochisták pedig akik örömüket lelik-és még fizetni is hajlandóak NEM IS KEVESET-a csoportos önkinzásért, a demonstrációt követő népstadionbéli “orgiájukról” abszolút elégedetten távozhattak. A “CSAPAT” továbbjutott, és minden tőle telhetőt megtett a nézőtéren ücsörgők szenvedéseinek a végsőkig való fokozásáért. A “meccs” végén a lelátókról pedig többen önkivületi állapotban, teljesen kielégülve távozhattak.  Hatalmas bizakodással eltelve várhatják az “ÚJ SZEZONT”!
VÁLOGATOTT KINZÁSOKBAN LESZ RÉSZÜK! A LÁTOTTAK ALAPJÁN CSODÁS SZEZON VÁR RÁJUK!
Cigányoktól elszenvedett gyötrelem, Kubatov által összeverbuvált falábúak, egész heti fizetést kitevő jegyárak!
Persze hogy mennek az Új Szent Helyre! Az a kis kamerába nézés, vagy még a vénafeltépés is megéri a bolondnak is!-nem hogy nekik!


http://balrad.wordpress.com/2014/07/11/nincs-uj-a-nap-alatt-mazo-pride-volt-tegnap-pesten/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése