2014. július 11., péntek

Kijevben Valcman őrjöng!



Meglehetősen komoly veszteségeket kellett hogy elkönyveljen ma a Donbasszba küldött latorhad, ha már a kijevi lakájmédia is erről tárgyal.

grad1
Mintegy száz lator pusztult el Zeljenopoljénál, amikor a milicia mindössze EGYETLEN BM-21-essel “meghintette” a Lembergben összetoborzott 24. motorizált hadosztály hiénagyülekezetét.
grad2
Sebesültjeiknek se szeri-se száma! Ráadásul teherjármű-állományuk jelentős része is odaveszett, csakúgy mint páncélosaik nagyobbik hányada. Egy túlélő telefonon felhivta a feleségét, és szinte sirva mesélte el felapritásuk történetét.
grad3
A ma reggel kezdődött hordafelszámolás még déli egy órakor is tartott. A tiszt szerint még biztosan lesznek fűbe harapók, mert a sebesültjeiket nem tudják se ellátni, sem elszállitani.
grad4
A képeket elnézve a halottak száma erősen alábecsültnek tűnik!
Valcman Nyalókakirály Kijevben őrjöng, és bosszúért liheg.  Minden kinyikkantott latorért száz orosz fejet követel (Nagyon mellbe vághatta a hir Nyalókakirályt.) A belügy egyik megmondóembere-valami Skirjak nevű pisztolyos irodakukac-pedig már meg is fenyegette a miliciákat. A “neves” Timcsuk szagértő pedig nehezményezte, hogy ilyen brutális fegyvert vetettek be a “felszabaditók” ellen, és külön is sérelmezte, hogy a rakéták az orosz határ irányából érkeztek. Mert-szerinte-könnyű úgy lövöldözni, ha a lövöldöző háta mögött nincs ellenség!
http://rusvesna.su/sites/default/files/styles/orign_wm/public/yuzhnaya.jpg?itok=KFRTGYIK
A hihetetlen lator-véráldozatokat követelő valcmani “B”-terv eredménye a zölddel besávozott “felszabaditott” terület. A piros nyilak pedig a miliciák támadási-terjeszkedési irányai. Ráadásul a nyilt határszakasz napról-napra nyúlik.
A Bal-Rad közvetlen információja Novosahtyinszkból, hogy a banditák viharos gyorsasággal szeleltek el “Dolzsanszkij” határátkelő ukrán oldaláról. Otthagyva csapot-papot!-pedig semmi nem történt. Lehet hogy “drótot” kaptak?
A Donyeckből a füleihez eljutó hirek is csak tovább növelhették maradék Ukrajna Kegyurának homlokán a ráncok számát! A város repülőterén körbezárt latorjait már a keritésen belülről ritkitja a milicia. Bár ma kevesebb csőből szórták őket-köszönhetően tán a lakodalmi hangulatnak-de a násznépből kimaradottak egyre nagyobb számban érkeznek a repülőtérhez.

És eszük ágában sincs elutazni. Úgyhogy mire véget ér a nászéjszaka, elég szép számú gyülekezet lesz már a repülőtér körül. És kezdődhet a tánc! Ráadásul a milicistákat mostmár kevésbé zaklatja a reptér felé küldött “felmentő” banditasereglet, hiszen egyre távolabb tolják őket eredeti céljaiktól. És a Donyeckben összevont GRAD-ok motorjai még csak be sem lettek  ezidáig inditva. Pedig parkol a városban és környékén majd kéttucatnyi!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/11/kijevben-valcman-orjong/


Galina Oroszországba menekült négy gyermekével Szlavjanszkból.
“Saját szemeimmel láttam-meséli a videon. Az anyát egy tankhoz kikötözték, hároméves fiát keresztre feszitették, és egy késsel leszúrták. Az anyának ezt végig kellett nézni. Közben ezt kiabálták “a felszabaditók”: ime, mi igy bánunk a terroristákkal!”
Az eset Szlavjanszkban történt, a “felszabaditást” követően. A demonstrativ gyerekgyikosság és kinzás pedig azért volt, mert a férj és apa milicistaként harcolt a megszálló fasiszta horda ellen Szlavjanszkban.

A tegnapi zeljenopoljei banditairtás hireitől kiakadt kijevi junta viszonylag gyorsan “válaszolt” a Népi Miliciának. Valcman bosszút rendelt el, és már az éjjel neki is fogtak a kivitelezéshez. Dmitrijevka-Izvarino irányába inditott ellencsapást Nyalókakirály zsoldosbandája. Rovenkovszkojéig ment is minden-mint a karikacsapás. Egyetlen lövés nélkül haladtak előre, mint kés a vajban. Milicista egy szál sem. Egészen Rovenkovszkojéig. Ott viszont már voltak milicisták.
A valcmani bosszú vége az lett, hogy az addigi előnyomulásuk során megtett utat most visszafelé is bejárták. Gyorsabban és kevesebben. Viszont az önvédelmi erőket sikerült felbősziteniük, és azok-ha már nem hagyták őket aladni az éjjel-napkelte után is egyre gorombábbak. Magyar idő szerint reggeli öt órakor olyan kép alakult ki, mintha a miliciák általános offenzivát inditottak volna. A harc jelenleg is folyik.
-Dnyepropetrovszkból érkezett tegnap késő délután Zeljenopolje roncsokkal és…boritott hatrába két mentőhelikopter. A TSZN ukrán televiziónak egy sebészorvos ekképpen nyilatkozott: “Volt olyan orvos, aki elájult a látványtól!”
Mindössze hat sérült esetében itélték úgy, hogy talán kibirják Dnyepropetrovszkig a légiutat.
http://antifashist.com tegnap esti cikke szerint tegnap NÉGY DARAB SzU-tipusú repülőgépet is lelőttek az önvédelmisek Donbassz légterében.
Az irás szerint “július 11. a banderisták fekete napja volt”-amely egyúttal Újoroszország katonai győzelme a latrok fölött.
Bár igaz lenne a cikk ezen megállapitása.

http://balrad.wordpress.com/2014/07/12/julius-11-a-banderistak-fekete-napja-volt/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése