2014. július 17., csütörtök

Több mint problémája van Valcman latorhordájának Újoroszország frontjain.

Napi összefoglaló-németül tudóknak-Újoroszországból.
Jubilejnyijnél még egy “barátságos” daszvidányiját azért utána szólt a milicia a menekülő latorhordának! “Katyusa”-kórussal. De azok-ki tudja miért?- vissza se néztek nagy siettükben.

A “nemzeti” gárda névre keresztelt zsoldoshorda, de kiváltképpen a “Jobb Szektorból” összeverbuvált bérgyilkosbanda egyedeinek a feje fájhat a hogyan tovább?-miatt. (Amelyiknek még fájhat a feje-az a szerencsésebb, mert van ami fájjon neki.)
Tegnap Donbasszban “minden szinten-szinte minden” eszközből kapták az áldást Újoroszország önvédelmi erőitől. Megfordulni látszik Nyalókakirály fenyegetése:”minden megölt zsoldosomért száz orosz életével fizessenek”! Mert a jelek szerint minden- a latrok által meggyilkolt donbassziért száz lator pusztul Újoroszország földjén.
Dél-Donbassz olyan katlancsapdává változott a latorhad számára, ami a katonai vezetésük teljes hozzá nem értéséről tanúskodik. Legnagyobb félelmük vált valóra tegnap. Nyugat-felől beszoritotta őket a milicia a Szaur-Mogilja által uralt területre. A csapda bezáródása után pedig azzal a dilemmával kénytelenek szembesülni, hogy a biztos pusztulás vár rájuk ha kitartanak Valcman mellett, vagy lemondanak a zsoldról, és inkább az életben maradást választják. Ez esetben átrohannak Oroszországba-és Misától kérnek “védelmet”.
tér
Ma hajnalig nagyon sok lator ezt az opciót választotta. Értesüléseink szerint az ukrán hadseregbe besorozott katonák-akik Misa védelmét kérik-vendégeskedésre számithatnak.
A zsoldosok nem reménykedhetnek “hotelszinvonalú” ellátásban. A jobbszektoros különitmények egyedei pedig különleges figyelemben részesülnek Misa birtokán.
azovAz “Azov” -jobbszektorosokból verbuvált- latorzászlóalj “hagyatéka”
De legalább az életük megmarad, és ott biztonságban vannak. A genfi konvenció védi őket.
Alapjában véve az a szerencséjük, hogy a térség krizisében EGYEDÜL OROSZORSZÁG tartja magát a játékszabályokhoz.



http://balrad.wordpress.com/2014/07/17/valcman-forda-dilemmaja-mogottunk-a-halal-elottunk-oroszorszag-melyiket-valasszuk/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése