2014. július 17., csütörtök

“Termelési tanácskozás munkakezdés előtt”! Indul a nap Újoroszországban.

sapka1sapka2sapka4sapka5sapka6sapka7
A “termelési tanácskozás” után pedig irány a terep. Várja Újoroszország önvédelmiseit a tennivaló.
Ma reggeli értesüléseink szerint a ZSÁK kiüritése most az egyik fő feladat. A ZSÁK pedig nem más, mint Dél-Donbassz azon térsége, amibe szépen beterelték Valcman Nyalókakirály ordasait. Novosahtyinszkból származó friss információink szerint a ZSÁK tele van kétségbeesetten ide-oda lődörgő latrokkal, amelyeknek egyes csoportjai az orosz határ vonalán gyülekeznek, nyugalmat remélve. A túloldalon ugyan ott állnak a rettegett ősellenség katonái és határőrei, de pontosan ez a garancia a pillanatnyi, vagy átmeneti nyugalmukra. Az önvédelmisek tüzérsége nem kockáztatja az “átlövést”, inkább egyre szorosabbra zárja a zavarodott horda körül a gyűrűt. Az alábbi térképen kiválóan van ábrázolva a dicstelen horda szorult helyzete.
zsák
Helyszinről kapott értesüléseink szerint nem egy esetben volt rá példa az utóbbi 24 órában, hogy az oroszok sértettek határt. Átmentek hol csak hordággyal, hol autóval a donbasszi oldalra, és a mozgásképtelen sebesült latrokat átvitték orosz területre, ahonnan kórházba szállitották őket.
Egyre több fehér rongyokat lengető, minden felszerelését eldobáló csoportocska jelentkezik “belépésre” Oroszországba. Tegnap még volt rá példa, hogy megbilincselték őket. Aztán vagy elfogyott a bilincskészlet, vagy az orosz hatóságok látva a nyomorultak cselekvésképtelenségét, már nem bilincselnek.
Mintha az ukrajnai krizis “velejárójának” ez a hozadéka meglepte volna az orosz hatóságokat. Nem kis gondot jelenthet ugyanis számukra a közeli MENEKÜLTTÁBOR lakóinak jogos dühétől megóvni a banditákat.

https://balrad.wordpress.com/2014/07/17/indul-a-nap-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése