2014. július 10., csütörtök

Rádiókat, kamerákat, sisakokat gyorsan az ukrán fasiszta latorhadnak, mert…

Hogy milyen katasztrofális helyzetbe jutott az ukrán hadsereg? Kiválóan jellemzi az a tény, hogy a Pentagon rohamtempóban állit össze “gyorssegélyt” a Donbasszban dúló horda számára.
pentagon
Tegnap Washingtonban Derek Chollet hadügyminiszterhelyettes az amerikai szanátus előtt számolt be arról, hogy az “új barátot és reménybeli szövetségest” nagyon gyorsan el kéne látni bizonyos holmikkal, mert ha nem?-akkor…
Neki is láttak viharos gyorsasággal “összegyűteni a segélycsomagot” a bűnbanda számára.
150 db. éjjellátó készöléket, 150 hőkamerát, 1000 darab kevlár sisak, 5 db. aknakereső robot, és 96 rádió kerül a csomagba, amelyeket csak úgy tudnak a leggyorsabban a bajba jutottakhoz eljuttatni, ha a SZOMSZÉDOS természetes barátok és szövetségesek adják ezeket a holmikat a saját készleteikből. Értsd: a szomszédos NATO-országok, igy a “magyar honvédség” készleteiből.
Elsopánkodta a kongresszusnak a hadügyminiszter-helyettes, hogy a már korábban Ukrajnába eljuttatott készletek az eddig eltelt majd két hónapos “terroristaellenes” akciózásban vagy megsemmisültek, vagy a miliciák kezére kerültek.
Meg kell segitenünk az irántunk való hűségét már bizonyitó Ukrajnát, hiszen remekül helytállnak “velünk és helyettünk” Afganisztánban, Irakban, Koszovóban, Boszniában, és Afrika-szarvánál. Nem is beszélve most az egészen kiváló donbasszi oroszgyilkolásról-ecsetelte az okokat és indokokat a szenátus előtt az amerikai helyettes hadügyér!
“Fölöttébb kivánatos ugyanis Ukrajnát ezen a pályán tartani, amire annyi erőfeszitésünk árán végre sikerült ráterelnünk, mert ez jó nekünk”-bájolgott a szenátus tagjai előtt Derek Chollet.
Ennyi nyomós érv előtt pedig a szenátus minden bizonnyal meg fog hajolni, és áldását fogja adni a “segélycsomagra”
Még tán’ valamicskével többre is.
Elvégre fő a barátság! Ami bajban ismerszik meg.
Márpedig az ukrán latorhaderő igen nagy bajban van!


https://balrad.wordpress.com/2014/07/10/radiokat-kamerakat-sisakokat-gyorsan-az-ukran-latorhadnak-mert/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése