2014. július 10., csütörtök

Szlavjanszk és Szemjonovka pusztulásának hiteles története-szemléltető ábrával!

Az egyszerű ukránok közössége is megtudhatja immár Szlavjanszk és Szemjonovka “terroristák és szeparatisták” általi rommálövésének titkát.
Új, minden eddiginél kifinomultabb “Hurrikán” és “GRAD” tipusú reaktiv tüzérséget kaptak ezek az Ukrajna függetlenségére és államiságára törő, a gondoskodó kijevi kormányt megdönteni akaró galád donbasszi oroszok! Természetesen az őket felbujtó és finanszirozó még galádabb Kreml-béli orosz hatalomtól.
Ezek a kifinomult reaktiv tüzérségi fegyverek nem előre-hanem hátrafelé lőnek. Megtévesztendő az ellenséget.
A dolog az úgy zajlik, hogy először is ráirják a rakéták mindegyikére a pontos cimet-ahová szánják! Majd vodkával meglocsolgatják az istentelen pribékek, és betöltik őket a vetőcsövekbe. Ezután pedig a csőkötegekkel célba veszik először az ellenséget. Ami az emlitett két város esetében a Karacsun-hegyen (ami a két várossal ellenkező irányban van) békésen táborozó, és a városok esztelen pusztitását borzalommal szemlélő derék és mélyen vallásos ukrán katonák. Akik idejük jelentős részét-ott a hegyen-ájtatoskodással, meg a pusztuló városok lakóinak lelki üdvéért való imádkozással töltik.
Aztán pedig eléneklik az Internacionálét! Valami kommunista előéneklésével. Aztán pedig a “Világ proletárjai egyesüljetek!” elordibálása után vad dühvel kezdik teketni az elsütőgenerátor kurbliját. A rakéták meg mennek! Százszám! De a Karacsun-hegy előtt zzziii-vesznek egy éles balkanyart, és rágordulnak a két városra. Egy darabig még mennek egy csokorban, de aztán szétszélednek, és mindegyik megy a ráirt cimre!
grafika
Eleinte a hegyi táborozók megijedtek a feléjük süvitő rakéták láttán, de aztán rémülten látták, ahogy azok elfordulnak Szlavjanszk meg Szemjonovka felé, és zsuppsz!-ott pusztitanak!
Bizony-igy történt! A galád terrorista-szeparatisták igy lőtték a két várost. Mindenkit becsapva! De most rávilágitott az aljas trükkre a gondos kijevi felvilágositócsapat. Még grafikusan is ábrázolták Ukrajna igazlelkú ám naiv népeinek a folyamatot. Nehogy kétségeik legyenek a dolog felől.
Mi több! Egy másik újdonsággal is beszámolt a luhanszki megyei elöljáró. A városból való elüldözése közben látta, hogy az egyik óvoda TETEJÉN három BM-21-es páváskodik. (Mivelhogy darut, vagy valami hasonló felemelő alkalmatosságot nem látott a környéken, meggyőződéssel állitotta: azok a “GRAD”-ok oda bizony saját maguk kerültek föl!) Egy “betárazott” BM-21-es lehet vagy 10 tonna!
Meggyőződése, hogy a militáns oroszok kifejlesztették a tetőre-mászó képességekkel biró sorozatvetőket! Oszt’ Luhanszkban próbálják ki őket-természetesen igy tudták rommá lőni Metalisztot. Az óvoda tetejéről. De be akarják bizonyitani, hogy az ukrán Üdvhadsereg a felelős mindazért, hogy Metaliszt elpusztult. Meg ott meghalt kétszáznál is több civil. Akik amúgy nem is civilek, csak álcázzák magukat. Mert amúgy egytől-egyig oroszországi orosz diverzánsok! Akik Kijev ellen, meg az EU-ellen, meg az USA ellen, meg a NATO-ellen…stb. st. stb.-ugye!
Szóval leleplezték az ocsmány ármányt! Nem kell itt hinni az ENSZ-nek, meg mindenféle moszkovita ügynökszervezet tényfeltáró bizottságnak álcázott társulásai “jelentéseinek”! Azokat úgyis a Kreml-rendeli meg, és fizeti!
Az ukrán haderő az Donbasszban csak humanitárius akciót inditott, és segit a nyári aratás nehéz munkáit elvégezni.
Mindenért Moszkva a felelős! Hujlo Putyin!
Szlava Ukrajinye! Szlava Obama! Szlava Valcman! Szlava Kolomojszkij! Szlava NATO! Szlava EU!

https://balrad.wordpress.com/2014/07/10/szlavjanszk-es-szemjonovka-pusztulasanak-hiteles-tortenete-szemlelteto-abraval/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése