Őrjöngő migránshorda a Keletinél - 2015.09.01. - Videó részlet - Híradó.hu
Őrjöngő migránshorda a Keletinél – 2015. 09. 01. – Videó részlet / Híradó.hu

– Liberális “civilek” konvojai érkeznek Ausztriából, hogy elszállítsák a Keletiből a migránsokat –

Facebook oldalukon többek között azt írják, hogy konvojt szerveznek Budapest és Bécs között, hogy “kimentsék” (értsd; önkényesen elszállítsák, mindenféle papír és dokumentum nélkül, – akárcsak az embercsempészek), – a migránsokat a Keletiből, s ahonnan még tudják.

Szerintük a magyar kormány megtagadja a menekültektől a “jogszerű”(sic!) utazást, még akkor is, ha van érvényes jegyük. Arról persze nem beszélnek, hogy egy másik országba történő utazáshoz, – egy nem európai állampolgárnak nem elég az érvényes vonatjegy. De még az európaiaknak is szükségesek a személyazonosító okmányok, akkor ők miért is gondolják azt, hogy ezek nélkül utazhatnak?
A törvények értelmében pedig a migránsok; a regisztráció, az érvényes azonosítási okmányok, és az ezek alapján kiadott érvényes osztrák és német vízum nélkül nem mehetnek tovább. – Ha az osztrákok és a németek ezt biztosítanák számukra, akkor szabad volna nekik a törvényes út. – Ezek nélkül azonban, vissza fogják küldeni őket hozzánk!
Mindezeket a dokumentumokat persze megszerezhetnék a migránsok, ha alávetnék magukat a törvényes menekültügyi eljárásnak, egy befogadó állomáson. Csakhogy őket nem érdeklik a magyar törvények.
A migránsok túlnyomó részt nem hajlandók bemenni a befogadó állomásokra, – ahol pedig napi ellátás, étel, ital, szállás, tisztálkodási lehetőség, de még napi készpénz ellátmány is várja őket. Ezzel szemben az osztrák “civilek” azt hazudják a Facebookon; “hogy a magyar kormány tétlenül nézi, hogy ezek az emberek a megfelelő ellátás nélkül éljenek az utcán, megdöbbentő körülmények között.”
“Ezért kell nekik, az osztrák ‘civileknek’ beavatkozniuk, hogy biztosítsák a menekültek biztonságát.” – Magyarország területén!
Az első konvoj vasárnap, szeptember 6-án indul Bécsből Budapestre. …”Hogy biztosítsák számukra az élelmiszert és az alapvető orvosi ellátást, s lehetővé tegyék számukra, hogy folytassák útjukat a rendeltetési helyükre…”
Mindezt a Magyarországon hatályos és érvényes törvények ellenében! Mintegy felülírva a magyar kormány és hatóságok rendelkezéseit. Mit képzelnek ezek? Éppen úgy, ahogyan a migránsok, azt gondolják; hogy IDEGENKÉNT Magyarországon azt csinálnak, amit csak akarnak?
liberal_idiot
Nem lesz ez olyan diadalmenet számotokra liberális idióták! Mert itt már nem is a migránsokról és az emberi jogokról van szó, hanem Magyarország hatályos törvényeiről, – amit ti az iszlamistákkal szép egyetértésben semmibe vesztek. Kiknek ma még lelkesen segítetek, – de holnap már a csicskáik lesztek.
Ám nem itt, a mi hazánkban! – Mert Magyarországon, a magyar törvények az egyeduralkodók! S, aki ezeket IDEGENKÉNT nem tartja be, az számolhat a következményekkel, – akár egy őrjöngő migráns, akár egy liberális idióta.
Szabad Riport