2015. május 7., csütörtök

Történelmi áttörés a SeVizahiteles harcban

nefiz
Egy olyan megmozdulás volt, ahol nagyon sok károsultnak volt bátorsága felemelni a szavát. Olyan emberek, akik először voltak tüntetésen és rutinos utcai harcosok együtt vállaltak be polgári engedetlenségi akciót.
Különösen nagy jelentősége van annak, hogy végre látnia kell a hatalomnak, hogy az emberek rájöttek, hogy a bankárok és a politikusok összejátszanak.

Együtt tettük emlékezetessé ezt a napot. A szervezők a Radikális Bankellenes csoport, és a Nem adom a házamat mozgalom aktív tagjai azokkal az emberekkel, akik hatalmas bátorságról, és fegyelmezettségről tettek tanúságot. Mi, akik régóta az utcán vagyunk, tudjuk, hogy ahhoz nagy bátorság kell, hogy mikrofont ragadj, és elmond az üzenetedet a hatalomnak.

Gratulálok, és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, hozzájárult ahhoz, hogy a nap sikeres legyen, felszólalt, és fegyelmezetten közreműködött abban, hogy a rendezvény célját, békás formáját megzavaró provokációkat közösen leszereljük.
nefiz
Hamarosan egy új megmozdulást szervezünk, ahol hasonló formában aktaív nyomásgyakorlással, fogjuk kimutatni, hogy itt már a kártérítés az egyetlen elfogadható megoldási forma.
nefiz
Figyeljétek a híreket, iratkozzatok fel hírlevélre, gyertek a következőre! Hírlevélre az elérhetőségek elküldésével itt iratkozhatsz fel: pokalaszlo@nemadomahazamat.hu
nefiz
HAjrá!
(forrás: Fb.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése