Christofe Gomar a francia katonai hírszerzés vezetője alaposan meghökkentette a Francia Nemzetgyűlés képviselőit tegnapi beszámolójában.
A generális ugyanis nem kevesebbet állított, mint hogy SEMMI NEM TÁMASZTJA ALÁ azokat a zömmel az amerikai hírszerzési állításokat, hogy Donbasszban orosz katonai egységek BÁRMIKOR IS megjelentek volna.
“Általánosságban kijelenthető, hogy a NATO hírszerzési szolgálatait is zömmel felügyelő amerikai hírszerző szolgálatok soha semmilyen bizonyítékot nem mutattak fel a Donbasszba behatolt orosz csapatokról vagy fegyverzetről éltaluk előadott hírek igazolására.”
Gomar tovább sokkolva a Nemzetgyűlés képviselőit, kijelentette: “A francia katonai hírszerzés adatai szerint semminemű orosz inváziós készülődés nem tapasztalható, és információik arra vonatkozóan sincsenek, hogy az Orosz Föderáció ilyesmit tervezne. Az orosz haderő másodlagos szervei-úgymint az egészségügyi és hadtápalakulatok messze az orosz-ukrán határtól, az eddigi állomáshelyükön tartózkodnak, mozgásnak semmi jele. A NATO minden ilyen orosz invázióval kapcsolatos híresztelése minden valós alapot nélkülöz.” Christofe Gomar tábornok helyzetjelentése komoly fejfájást okoz most a párizsi Nemzetgyűlés Madamjainak  és Monsieurjainak. Az amerikaiak által uralt NATO a jelek szerint orruknál fogva vezette a szövetség politikusait!
https://balrad.wordpress.com/2015/04/11/komoly-fejvakaraszas-a-parizsi-nemzetgyulesben-hazudik-a-nato/