2015. április 1., szerda

AMERIKAI KATONÁK AZ OROSZ HATÁRNÁL

Múlt héten masírozott végig Közép-Európán az amerikai hadsereg Dragoon Ride fedőnevű harcjárműkonvoja. Az amerikai konvoj, a Lengyelországban és a balti államokban megtartott rotációs hadgyakorlatok után Németországba tér vissza.
A "hadgyakorlat" nem is igazán katonai, mint inkább propagandisztikus céllal folyik: nem titkolt célja az amerikai katonai jelenlét látványos demonstrálása.

Amúgy a lettországi - illetve rigai - felvonulásuk az ott élő, amúgy elnyomott és kollektív jogaitól megfosztott - orosz kisebbség tetszését is biztosan elnyerte...

Képgalériánkban az amerikai hadsereg rigai felvonulását láthatja (képek innen).

Mint ismert, a múlt héten hazánkon is keresztül masírozott egy amerikai konvoj, igaz, csak vonaton. Az M2 Bradley típusú harcjárművek az Egyesült Államok szárazföldi hadseregének első hadosztályának első páncélos dandárjából valóak voltak, Romániába tartottak.
http://alfahir.hu...z_hatarnal

NATO konvoj Cseh köztársaságban.
YouTube Videó


Európai szintre emelkedik a rezsi ára Ukrajnában.
YouTube Videó


Először vitt harcijárműveket az USA Ukrajnába.
http://index.hu/k...ukrajnaba/
YouTube Videó


Kollégiumokból hurcol fiatalokat, Donbászi vérfürdőbe a sorozóiroda.
YouTube Videó


Az eset március 25-én történt a Kijevi Politechnikai Főiskola kollégiumában – írja az aif.ua hírportál.

A kollégiumot a hadkiegészítő parancsnokság emberei a rendőrséggel együtt járták be, szobáról-szobára, csütörtök reggel, amikor még szinte mindenki a kollégiumban volt. A diákokkal a helyszínen aláíratták a behívókat, csupán annyi idejük maradt, hogy felöltözzenek és már vitték is őket az orvosi vizsgálatra.

A kollégium udvarán a 60 diáknak tartottak egy gyors eligazítást, ahol felolvasták jogaikat, ezután buszra ültették őket és elmentek.

Ukrajnában egyre nehezebb a mozgósítási tervek teljesítése, a hadkiegészítők már ehhez hasonló lépéseket is bevetnek a haderő növelése érdekében.

Putyin. A külföldi fegyverzetet már szállítják.
YouTube Videó


Putyin beszédét letiltották az USA egész területén.
YouTube Videó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése