Mára virradóan-éjjel fél egykor-Odesszában felrobbantották VALAKIK a Jobb Szektor neonáci bűnbanda irodáját. A fasisztafészek teljes romokban, de haja szála nem görbült senkinek sem, hiszen éjszaka senki sem tartózkodott a hiénakotorékban. Kicsivel távolabb-de ugyancsak Odesszában-ugyanazon időpontban már nem voltak ennyire szerencsések Jaros bűnbandájának egyedei. Éjszakai klubjukat-egy játékbarlangot-rohant meg egy jókötésű legényekből álló lelkes csapat.
A “klubvezető testvér” fogait köpködve panaszolta a kiérkező rendőröknek, hogy el nem tudja képzelni, kik lehettek azok, akik a “klub” úri közönségét-mintegy ötven igazolt falkatagot-ilyen cudar módon helybenhagytak. További találgatásokra adnak okot az elkövetők kilétét illetően, hogy jónéhány “klubtag” homlokára az eljáró támadók horogkereszteket nyomtak. Nem ám tintás bélyegzővel, hanem valami éles pecséttel!
A donyecki “Zaszjadko” bányaüzemben tegnap bekövetkezett sújtólégrobbanás eddig 24 bányász halálát okozta. További három állapota rendkívül súlyos a tizenöt kórházban ápolt bányász közül.
zasz
Donbassz harci tevékenysége mára virradóan a nappalihoz képest csitult. Csupán Peszkiben zajlott tovább a már-már megszokott csatározás.
bev
Novotoskovkánál volt számottevő csetepaté mára virradóan. Valujszknál is történt egy kis rendbontás, de gyorsan túl tették magukat a felek a dolog fölött.
Dzserzsinszk közelében a 8. számú bányaüzem területén tanyázó valcmanista latrok kaptak a nyakukba az éjjel némi milicista áldást, de csak pár percig tartott az akció.
voyna
Az EBESZ egyébként föltette a kijevi erőknek, hogy mik ezek a lázas erődítési munkálatok, amelyeket Donyeck nyugati ívén-Artyemovszk, Dzserzsinszk, Ocseretino, Szelidovo, Ugledar vonalon folytatnak? Választ nem kaptak. A népköztársaságiak értesülései szerint Sztanyica Luhanszka térségébe mára virradóan ÚJ nehéztüzérségi erőket érkeztetett a valcmanista zsoldossereglet.
Tegnap késő este jelentették, hogy a Krímet Maradék-Ukrajnával összekötő híd aláaknázását fölfedezték. A Csongarszki hidat a valcmanisták rakták meg aknákkal. Mind a 42 pillérét.
https://balrad.wordpress.com/2015/03/05/ujoroszorszagi-mozaik/