Az USA felkérésére, folynak az egyeztetések Magyarország csatlakozásáról az Iszlám Állam elleni háborúban való részvételről. NATO tagság, terror elleni pátosz, stb. De! Van néhány apró probléma ezzel a felkéréssel.
Az USA invitál háborús részvételre, egy olyan szervezet ellen, amelyet (az Al-Kaidához hasonlóan) gyaníthatóan ő maga hozott részre, és nyilvánvalóan ő maga lát el fegyverekkel… Tehát az USA által önmagának kreált háborúban kellene részt vennünk?!
A másik pedig, a következmények! Hiányzik az Magyarországnak, hogy Nyugat-Európához hasonlóan, itt is bombák robbanjanak? Egy mesterségesen generált világfelfordulás kapcsán. A kormány, és a részvételt támogató ellenzék elévülhetetlen felelőssége lesz, ha erőszakot szabadítanak hazánkra!
A majdan felrobbanó bombák, a lefejezett magyar katonák vére, mind-mind azok lelkét terheli, és azok kezén szárad, akik megszavazzák hazánk háborús részvételét. Az pedig nem lesz elfogadható kifogás, hogy „nem láthattuk előre”. Ha mi látjuk, a döntéshozóknak is látniuk kell! Persze halljuk előre a konzekvencia levonást is: még inkább fokozni kell a részvételt!
Nem! Ebben a háborúban nem szabad részt venni! Senkinek, aki nem kellőképpen elkötelezett a szabadkőműves Nyugatnak, és nem része a sátáni összeesküvésnek… Itt az idő színt vallani!
Bánfalvi Béla




Magyarország is képbe került!

Az Iszlám Állam zászlaja jelent meg kedden a Pécsi Kistérségi Társulás és a pécsi Zengő együttes honlapján – írja a Bama.hu. A kísérőszövegben az áll angolul, hogy az oldalt maga az Iszlám Állam törte fel, alatta pedig figyelmeztetés: „mindenütt ott vagyunk”. A háttérben arab acapella dal szól.
lead pécs
Hogy valóban a szélsőséges iszlamista terrorszervezet akciójáról van-e szó, persze nem lehet biztosra tudni, de lehetséges, hogy valamelyik követő törhette fel az oldalt. A fenyegetés utáni “smiley” pedig egy ízléstelen vicc lehetőségét is feltételezi.
A kistérségi társulás mindenesetre feljelentést tett a rendőrségen.
Az Iszlám Állam esetleges kiber-dühkitörése időszerű, miután javában zajlanak a tárgyalások hazánkban arról, hogy fokozzuk részvételünket a dzsihádisták elleni fellépésben.
(MH)