Vajon ki fog-e törni a harmadik világháború valaha? Bízzunk benne, hogy soha. Ha mégis, akkor melyik fél fog veszíteni?
Siener van Rensburg (1864-1926) azzal vált híressé, hogy a nagy háború előtt megjósolta annak kitörését. Németország vereségét is előrevetítette, de a harmadik világháborúról is említést tett.
1
Rensburg jóslatai közé tartozik a spanyolnátha kitörése is, amely több áldozatot követelt, mint az első világháború! A fertőzésben 100 millió ember halt meg. Madridban 3 nap alatt a lakosság 70%-a fertőződött meg, Franciaországban pedig 408 ezer ember halt meg.
Ő volt az első ember, aki megjövendölte a kommunizmus felbukkanását Oroszországban, de afrikai országok, India és Írország függetlenedését is.
A második világháború következményeként Németország kettészakadását, az ENSZ megalakulását is megjósolta, illetve, hogy az AIDS megjelenésével elsősorban a Föld színes bőrű lakosai lesznek nagy számban áldozatok. A pedofíliát és a homoszexualitást halálos betegségként említi. Szót ejt a csernobili katasztrófáról, az Öböl-háborúról, illetve Diana hercegnő haláláról. Ezek a nagy jelentőséggel bíró jóslatai voltak azok, amelyek pontosan beigazolódtak.
Térjünk a jelenhez
Rensburg kimondta, hogy a muzulmán vallás közvetetten Európában nagy problémákat fog okozni. Az Európai Parlamentben egy nagy konfliktus lesz, amely lázadásokat generál majd. Ezt az egészet pedig az Európában való bevándorlások szítják.
A harmadik világháború tavasszal fog kitörni. Azonban azt még nem sikerült megfejteni, hogy melyik év tavaszán!
A harmadik világháború főszereplői első sorban az Amerikai Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország lesznek.
Ez a háború rengeteg halottat fog követelni és nyomán nagyfokú rombolás lesz. Fegyverként sokk-hullámokat fognak alkalmazni.
iii
A háború első felében Oroszország viszonylag könnyedén legyőzi az Egyesült Államokat és Angliát. Eljut egészen Spanyolország határáig. Oroszország terjeszkedését a jós Európa gazdasági gyengélkedésével magyarázza. Anglia szövetségeseit elárulja, majd átáll Oroszország oldalára.
Izrael és Szíria között pusztító háború dúl. Ebben a harcban atombombát is bevetnek majd.
2
A segítség Európán keresztül érkezik Németország részéről kerek és lapos repülőgépek segítségével és lassan Oroszországot legyőzik. Kelet-Európa ennek ellenére még hosszú időkig újfent orosz bakancsok csattogásától hangzik majd. Németország belekezd Anglia bombázásába. Az angol nyelv visszaszorul az oktatásban, politikai életben és az üzleti világban is.
Rensburg Kínáról is szót ejt, amely nagy gazdasági hatalommá válik és arra törekszik majd, hogy hidegháborút folytasson az Amerikai Egyesült Államokkal. Céljuk az, hogy az USA-t kiszorítsák a különféle piacokról.
3
Ennek a háborúnak a győztese Németország lesz. Vezére egy különös ember lesz, aki az egész világnak vezetőjévé válik. Rensburg egy kancellár asszonyról beszél, aki egy remek gazdasági pozícióba helyezi Németországot és őt egy erős és meglehetősen intelligens férfi fog követni!
A harmadik világháború után átértékelődnek és átrajzolódnak a határok, új befolyási övezetek alakulnak ki.
Az USA befolyását elveszti a világ felett. Elsősorban ez az arab világ felé lesz érvényes. E mellett óriási gazdasági problémákat kell megoldania. Innentől kezdve változik meg alapjában véve a világrend.
Mondhatnánk azt is, hogy ekkor épül fel az új világrend.
obu
Felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti fantazmagórikus forgatókönyvnek nincs valóságalapja!
Azonban Siener van Rensburg valós személy volt és jóslatai hellyel, közzel bejöttek…
(hir.ma)