2015. február 6., péntek

Trükköznek a behívók kézbesítésével Maradék-Ukrajnában

Az összeomlás szélén Nyalókakirály darálótömősdi játéka! Maradék-Ukrajna szerte egyszerűen nem képesek kézbesíteni a behívókat a darálóba szánt töltelékanyagnak.
A kézbesítóknek már ajtót-kaput sem nyitnak! Maradék-Ukrajna lakossága bezárkózott. Ha pedig nincs kinek kézbesíteni a behívókat!-gondok lesznek a nagyívű tervekkel. Márpedig kézbesítési gondok vannak! Szinte csak azok vannak! Már az a gyanú is fölmerült az udvarban, hogy a lakosság riadóláncot szervezett, és figyelőszolgálatot is felállított.
Harkovban már trükköt alkalmaz valamiféle eredmény elérése érdekében a hatalom. Fiatal srácokat-lányokat toboroznak, hogy azok hordják ki a behívóparancsokat a címzetteknek! Olyan kinézetűeket, akik nem keltenek gyanút!
Igen ám, csakhogy a “kihordótoborzás” is rosszul sült el! Az “ellenség” lecsapott a lehetőségre, és “beépült” a hálózatba! Úgyhogy mostmár a toborzottak jó része is a riadólánc szemeit alkotják. Olyannyira, hogy ma már csak lányok “vállalták” a kézbesítést, nehogy a fiúkat ott fogják!
Pillanatnyilag Harkovban már úgy félnek a férfiak a lányoktól, mint ördög a tömjéntől. Eddig a legrosszabb esetben nemibetegséget kaphattak tőlük, de abból volt remény kigyógyulni. Ma viszont jó eséllyel katonai behívót kaphat a gyanútlan férfinép! Annak egészségre káros hatásaival meg nagyjából tisztában van Maradék-Ukrajna hadköteles korú férfinépsége!
tent

https://balrad.wordpress.com/2015/02/06/trukkoznek-a-behivok-kezbesitesevel-maradek-ukrajnaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése