2015. február 13., péntek

MAGYAR MÁTRIX


Magyar Mátrix nagyobb térképen való megjelenítése


A HUN -UNIO Konföderatív KÖZ (részvény ) TÁRSASÁG olyan alulról szerveződő önfenntartásra, önigazgatásra, önellátásra ,autonómiára törekvő helyi közösségek hálózata, amelyet a HUN -UNIO KÖZ-részvény- TÁRSASÁG egy országos szervezeti rendszerbe integrál


A szerveződés filozófiáját, strukturáját, jogi, vállalkozói, szervezeti rendszerét a Link Magyar Mátrix cikkben már leirtuk.


A mellékelt ábrán bemutatjuk a Magyar Mátrix szervezeti felépitését.
A kis szines pontokban a helyi mátrixokban tevékenykedő "hangyák ", részvényesek magánszemélyeket, vállalkozókat, intézményeket, képviselik a Helyi Mátrix Közösséget ( Pl Mátrix Szolnok ) , amelyeket országos (?) hálózatba kötve a HUN-UNIO Konföderativ ZRT fog össze.


A RENDSZER MŰKÖDÉSÉRŐL AZ ALÁBBI LINKEN LEHET INFORMÁCIÓKAT GYÜJTENI


Link


A Konföderáció ( Szövetség ) lényegében azt jelenti, hogy ezek a helyi Mátrix Közösségek AZONOS KÖZÖSSÉGI PÉNZT( ARANY KORONÁT) -saját belső valutát (ARANY RÉSZVÉNYT ) , párhuzamos ( duális ) pénzhelyettesítő eszközt használnak , illetve kellő szervezési szint elérése után saját belső ALKOTMÁNYT fogadnak el.


A fenti térképen már előzetesen bejelöltük azokat a helyi Mátrixokat , amely helységekben már megalakultak, illetve alakulóban vannak a helyi Mátrixok, közösségek.

A későbbiekben részletes iránymutatást adunk a közösségek megalakulásához, illetve a müködéshez, a rendszer "élesztéséhez".

A HUNNIO.COM honlapunk a társ honlapokkal, illetve egyéb kommunikációs csatornákon minden információt közölni fognak, semmilyen titkos, vagy "üzleti "titkot tartalmazó információt nem rejtünk el a MAGyarság elől, hiszen egyre jobban érzi mindenki, hogy uj rendszert kell felépítenünk a megmaradásunk érdekében.

Fiser Tivadar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése