2015. február 13., péntek

A “béke” kitörése előtt Donbasszban… (Durva megjegyzés, de nagy valószínűséggel állítható Porosenko valószínűleg egy antikrisztus)

pozs
Donbassz mára virradó éjszakája a szombatról-vasárnapra életbe lépő “békére” való készülődés jegyében telt-a valcmanisták körében. Kijev martalócai vasútiszerelvényszám halmozzák fölfelé az általuk megszállt településeken a tüzérségi lőszereket. A mára virradó éjszaka olyan településeken is lőszerlerakatok létesítéséhez fogtak, ahol eddig csak hírük volt.
Luhanszk a hallatlan kijevi békevágyba fog belepusztulni. Mára virradóan csakúgy záporoztak a városra a valcmanista békeajánlatok. “Uragan”-rakétákra voltak ráírva. Hét luhanszki civil meg is értette a lényeget. Ők belehaltak. Öten kórházban próbálják megfejteni Valcman üzenetének a lényegét.

Gorlovkában mára virradóan három gyermek halt bele az éjjel egy órakor kezdődött latortüzérségi ostromba! Plusz öt felnőtt.
Donyeck szinte minden kerülete támadás alatt van este óta.
A repülőtér területét is folyamatosan bombázza a már-már betegesen békevágyó Nyalókakirály latortüzérsége. Mára virradóan a féktelen békevágytól fűtött martalócbandák-kimondottan a békülékenység olthatatlan vágyától hajtva-ismét körülnéztek volna a repülőtéren. Tucatnyi azóta is ott heverészik valahol. A többiek kissé durcásan visszavonultak. A milicisták ugyanis nem fogadták őket barátsággal.
Logvinovonál éjszaka is zajlottak a “béketárgyalások”! Többnyire az ágyúk beszéltek, és ez kimondottak zavarta Valcman pribékjeit. Merthogy az ő ágyúik nem jutottak szóhoz. Pár tucatnyi bérgyilkos ezért aztán örök némaságra ítéltetett.
Harcok voltak-a népköztársaságiak véleménye szerint nem is minden eredmény nélkül-mára virradóan (Лозовое)Lozovoje, (Калиновка)Kalinovka, (Логвиново)Logvinovo és (Дебальцево) és Gyjebalcevo térségében, valamint Bahmutkánál.
Állításuk szerint a tegnapi létszámellenőtzéshez képest ma reggelre mintegy kétszázzal kevesebb valcmanista pribék várja a béke kitörését.
Ugyanakkor tizennégy milicista is elesett az éjszakai harcok során.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/13/a-beke-kitorese-elott-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése