2015. február 13., péntek

Az USA 12 db A-10-es repülőt telepít Európába

Én értem, hogy az oroszokat akarjá bombázni, de miért használják Európát hadi gépezetük raktározásához? Talán azért, hogy egy ellencsapás esetén ne Amerikát érje a találat? Milyen okosak ezek a jenkik és ezt a politikusaink még meg is tapsolják.

Szóval az A-10-Thunderbolt régi repülő doboz, de kimondottan megbízható, már 1975 óta használják az amerikaiak, 30mm-es golyószoróval rendelkezik, ami percenként 4.200 uránmuniciót lő ki (darabonként 750 g).

A sürített URÁN töltényeket röviden DU-municónak hívják. Ha egyszer kilőtték 4,5 milliárd évig szennyezi a környezetet. Kb ennyi idős a naprendszerünk. Ahol eddig használták, Koszovóban és Irákban ezeken a helyeken a csecsemők között nagyon nagy a torzszülöttek száma. A DU munició a XXXXXL generációkig génjeinket károsítja.

Az URÁN munició használata, az emberiség ellen elkövetett bűn és a Hágai bíróságon a helye azoknak, aki ezt használják. Aki ezt tudja és erről hallgat, az a bűnösök cinkosa és szintén felelőségre kell vonni.
spiegel.de

Bulgáriában több ezer ember tüntetett a NATO és Amerika ellen. A tüntetők azt skandálták, hogy a "NATO menjen ki Bulgáriából, nem a háborúra".

A Szófiában megrendezett tüntetők azt a tényt sem tudják elfogadni, hogy NATO parancsnoki központot telepítsenek Bulgáriába. Követelték továbbá az Oroszország ellen meghozott szankciók feloldását. A tüntetők Oroszországot támogatták és elítélték az Amerikai politikát.
Videóval: tvzvezda.ru


Kapcsolódó:
Atombomba a gyjebalcevoi katlanban?!
A Hetek szenzációs leleplezése: nem eunácik, hanem ultrasovén vallásos zsidók szolgálnak az oroszellenes halálalakulatokban

17 milliárd dolláros IMF hitel Ukrajnának
Porosenkoéknak semmi sem számít! (Monsanto és az IMF ugyanazon a hálózaton)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése