2015. február 16., hétfő

Atombomba a gyjebalcevoi katlanban?! Hidrogénbomba van a katlanban. Ha a NATO katonák nem tudják tartani a katlant, akkor kilövik Moszkvára.

Maradék-Ukrajna közeljövőjének történéseire utalhat az a hír, miszerint tegnap este Valcmanné és szüleményei nagy sietséggel elröppentek uradalmuk fővárosából-Kijevből.
Ugyancsak érdekes hír még az is, hogy a tavaly 2-i odesszai vérengzés egyik főszervezőjének tartott fasiszta Nikola Volkov rendőrszázados tegnak-meg nem nevezett helyen-fűbe harapott. Kimúlásának körülményeiről sem ad hírt a http://public.od.ua/
volkov
A nap legfélelmetesebb híre Donbassz és a “béke” kapcsán: a gyjebalcevoi katlanban ATOMBOMBA VAN! A kissé hihetetlennek tűnő hír tegnap este jelent meg a http://news-front.info oldalán. Német forrásra hivatkozva közli a lehetőségét annak, hogy a katlanba az amerikaiak bejuttattak egy mini atombombát.
titan
A Békehírek élére kívánkozik, hogy mára virradóan a valcmanista megszálló latorbandák Donyeck lakótelepeit tüzérséggel lőtték.
A repülőteret “Grad”-vetőgépekkel hintették meg-szintén a mára virradó éjszaka.
kotor
Gorlovkát az éjjel egy alkalommal érte mintegy ötperces latortüzérségi támadás.
Gyjebalcevoban viszonylagos csend volt az éjszaka. Csjernuhino térségéből az éj leple alatt a martalóchordák árkon-bokron, erdőn-mezőn keresztül próbálkoztak kitöréssel Luhansz irányába. A lesben álló népköztársaságiak viszont maradásra bírták őket.
karta30
A ma reggel kiadott DNR jelentés szerint a tegnapi katlanbéli és Mariupol környéki összecsapásokban mintegy kétszázötven-háromszáz lator kimúlt. Kilencvenhat pribék megadta magát. Technikai veszteségeik fölsorolása hosszadalmas lenne. Maradjunk annyiban, hogy tetemes.
Elesett ugyanakkor negyvenhét népfelkelő is, és 108 harcos megsebesült. Zömmel a Sirokino környéki összecsapásokban.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/16/atombomba-a-gyjebalcevoi-katlanban/


Pusilin és Vladiszlav Dejneho, a “luhanszki népköztársaság” minszki összekötőcsoporthoz delegált tárgyalója, közös nyilatkozatot bocsájtott ki.
A szakadár politikusok leszögezték, hogy bár egyes követeléseik nem tükröződnek a február 12-én Minszkben elfogadott intézkedéscsomagban, azoknak a végrehajtására fognak törekedni.
Pusilin az Interfax orosz hírügynökségnek azzal magyarázta szándékukat, hogy “amíg az emberek ezreinek halálához vezető és szörnyűséges pusztítást okozó szégyenteljes, bűnös döntések, utasítások léteznek, addig semmilyen valódi béke nem lehetséges”. Közölte, hogy a szakadár területek számára “elfogadhatatlan Kijev akármilyen halovány közeledése a NATO felé vagy bármilyen oroszellenes szövetség irányába”. Kilátásba helyezte, hogy amennyiben az ukrán vezetés mégis ezt tenné, akkor a donyecki és luhanszki “népköztársaságok” azonnal megszakítják a kapcsolatot Kijevvel és semmisnek tekintik a minszki megállapodásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése