Az Armageddon varázslat, mondja a Bigshot Toyworks
Az Armageddon varázslat, mondja a Bigshot Toyworks

Az Én kicsi pónim rajongóit többnyire a sorozat és a játékfigurák kedvessége, a barátságról és egymás segítéséről szóló mesék pozitív üzenetei vonzzák.
Egyesek azonban úgy gondolják, hogy a barátság nem elég csábító. Sőt, szerintük a barátság romlásba dönt. Egy új Kickstarter projekt, a nagypatájú, nagyfejű dizájnt megtartva, pokolbéli szörnyekké akarja alakítani a pónikat, akiknek egyetlen célja a világ elpusztítása.
A Bigshot Toyworks egy tervezőkből, játékkészítőkből és egyéb kreatív egyéniségekből álló csapat. Egy Cthulhu kinézetű pónira kiírt Kickstarter projektjük már sikerrel járt, az új ’Pokalipszis négy lovacskája elindításával azonban már ambiciózusabb terveik vannak.
Az új sorozat kínálatában Rainbow Dash vagy Twilight Sparkle helyett Calamity (járvány), Raven (éhség), Clash (háború) és Ghost (halál) szerepelnek. (A zárójelben nem a nevek jelentése, hanem a karakterek által képviselt csapások olvashatók.)
The-Four-Horsies-of-the-'Pocalypse
A képek magukért beszélnek. A kinézetre is elég beteges pónik szuperhatalmai, mint a „plaguemancy”, amit „csapásságnak” lehetne fordítani vagy az „üszkös érintés” is hasonló lelkületet képviselnek. A játékokkal a felnőtt közönséget célozzák.
A Kickstarter eddig 33 000 dollárt gyűjtött össze a célul tűzött hatvanezer dolláros összegből.

Forrás: cnet.com
„És kijött egy másik ló, egy tűzvörös, és a rajta ülőnek megadatott, hogy elvegye a békességet a földről, sőt hogy öldössék egymást az emberek; és nagy kard adatott neki. … És láttam: íme, egy fekete ló, a rajta ülőnek mérleg volt a kezében. … És láttam: íme, egy fakó ló, a rajta ülőnek neve Halál, és a Pokol követte őt; és hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek karddal, éhínséggel és döghalállal, és a föld vadállatai által.” – Jelenések 6:4-8