A gazdasági gondok ellenére Ukrajnának Európa egyik legerősebb hadseregét kell létrehoznia a tartalékosok létszámának növelésével - jelentette ki szerdán Olekszandr Turcsinov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) újonnan kinevezett vezetője.

A bejelentés egyértelműen a kárpataljai magyarok idegen érdekekért való meghaláséát, az ősi magyar terület etnikai arányainak megváltoztatását, és hazánkra nézve hatalmas potenciális intervenciós veszélyforrást jelent.

Az UNIAN ukrán hírügynökség tudósítása szerint Turcsinov kijelentette, hogy "nincs más kiút". "Ukrajnának létre kell hoznia százezres tartalékos fegyveres erőt, amely hozzá lesz rendelve a katonai alakulatokhoz, és szükség esetén védi az országunkat" - mondta Turcsinov, aki szerint az RNBO ezt tekinti elsődleges feladatának. Hozzátette, hogy elkerülhetetlenek lesznek az újabb mozgósítások.

"A háborúnk csak akkor ér véget, ha felszabadul Ukrajna egész területe, beleértve a Krímet is" - szögezte le a politikus.

Az ukrán agresszor tehát ősi orosz területeket akar elfoglalni, ami egyértelműen a harmadik világháború nyitánya.

Magyarország tehát nem csak műveleti, hanem felvonulási terület is lesz, s ha nem vigyázunk, s radikálatlantista hatalomátvétel történik hazánkban, akkor teleszórják atomfegyverekkel, és az elsők között fogunk elpusztulni a harmadik világháborúban.



Hunhír.info

Kapcsolódó:
A csecsen államfő is csatlakozhat az újorosz milíciákhoz
Kijevben tovább korlátozzák az áramfogyasztást