2014. december 17., szerda

Miniszterelnök nem szavazott!

Elgondolkodtató, hogy a NER Feje – Orbán – micsoda álságos machinériákat kreál. Hogy ennek mi lehet az oka? – ki – ki adja meg a saját magának leginkább tetsző választ.
“…ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok…” – világosította meg még első országlása idején mindazokat az aggodalmaskodó diplomatákat, akik “rosszat sejtettek” az össznépi delej láttán. Feltűnt nekik ugyanis, hogy Orbán szavai és tette a legtöbb esetben köszönő viszonyban sincsenek egymással. (Amiben mondjuk nem egyediek az ő esetei a politikatörténelemben, ám napjainkban párját ritkító galád természetről árulkodnak.)
Mire is gondolunk?
Arra gondolunk, hogy míg a kétharmadnyi gombnyomogató bólogatójános parlamenti NER – gépezet narancsosra formált minden lényeges dolgot, akadtak olyan igencsak később esetleg viszketésre okot adó döntések, amiket Orbán sk. nem jegyez.
NEM SZAVAZOTT Orbán a földtörvény elfogadásakor.
NEM SZAVAZOTT Orbán a választási törvény átalakításakor.
NEM SZAVAZOTT Orbán a paksi erőműbővítésről
NEM SZAVAZOTT Orbán a nyugdíjpénzek lerablásáról
A legutóbbi NEM SZAVAZÓS akciója a boltok vasárnapi zárvatartásáról szóló – elfogadott – törvény kapcsán folytatódott!
Hol a parlamenti toaletten, hol külföldön, hol meg a fene tudja merre csámborgott akkor, amikor éppen az országot fölforgató törvényekről szavaztak mamelukjai. Így aztán egyszercsak majd azzal szembesül a magyar, hogy de hiszen a vezér ezt meg sem szavazta!
Ergo: Ő NEM IS FELELŐS! HISZEN NEM TETTE MEG!
Mondani meg bármit lehet! A szó az elszáll!



https://balrad.wordpress.com/2014/12/17/nem-szavazott/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése