2014. szeptember 17., szerda

Nagy változás és változatlanságok Újoroszországban

A Luhanszki és a Donyecki Népköztársaságok képviselői tegnap – minden túlzás nélkül állithatjuk – korszakalkotó megállapodást irtak alá.

Megalakult Újoroszország Néphadserege, egységes parancsnoki – irányitói rendszerrel.

Újoroszország Néphadseregének főparancsnokává Ivan Anatoljevics Korszun altábornagyot nevezték ki.

Протокол решения о создании Объединённых Вооруженных Сил Новороссии

A harci tevékenység Donyeck körül tegnap délután és egész éjjel zajlott.

A zsdanovkai katlanba bezsúfolódott valcmanisták élete nem lett könnyebb. Szinte méterről – méterre haladva szűkiti a katlan köré vont gyűrűt a milicia, amely egyre több tüzérségi csapásmérő technikát vonultat föl. Az, hogy fölvonultat – egy dolog! De használja is immár.

had

A donyecki repülőtérről egyre kétségbeesettebb segélykérések özöne árad Nyalókakirály kijevi udvara felé. Tegnap este 17 – órakor ráadásul ultimátumot kaptak a népköztársaságiaktól. Feltétel nélküli megadásra szólitották fel a reptéren körbezárt 93. gépesitett dandár latorjait.

Дым над донецким аэропортом 14.09.14

Akikhez egyébként tegnap “erősités” érkezett. 25 valcmanista lator menekült be mindenféle technika nélkül a romok közé, miközben a kifutópályákon már a népköztársaságiak tankjai is megjelentek.

Луганск аэропорт 14.09.14

Minden szorult helyzetük dacára azért a körbezárt és a biztos pusztulásba vágtázó neonáci bérgyilkosok a még meglévő tüzérségi eszközeikkel lövik Donyecket.

Újoroszország fronthelyzete ma reggelig szinte semmit nem változott az utóbbi 24 órában. Emberek tucatjai haltak meg tegnap is – teljesen értelmetlenül.

A tegnap Kijevben történtek pedig ennek további folytatását igérik. A fasiszta és neonáci csürhe az illegitim hatalom ellen készitget egy újabb puccsot, mert ők meg sokallják a Donbassznak tett nyalókakirályi “gesztust”!

http://balrad.wordpress.com/2014/09/17/nagy-valtozas-es-valtozatlansagok-ujoroszorszagban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése