Készülődik a “Fehér Konvoj IV.” Erről az örvendetes tényről ma délután Moszkvában számolt be az Orosz Föderáció Sürgősségi Helyzetek Minisztériumának helyettes vezetője, Vlagyimir Sztyepanov.
Российский конвой с гуманитарной помощью для Украины. Архивное фото
Mint elmondta, már a külügyminisztériummal karöltve megkezdték az akció előkészítését is. Ugyanakkor zajlik annak felmérése, hogy Donbassz téli időszakra való felkészítését meg tudják oldani. Ennek keretében szakemberek sokasága fog érkezni a háború sújtotta övezetbe, a sérült közművek teljes helyreállítása, és a lakások lakhatóvá tétele érdekében.
Donbasszban ma egyébként minden eddiginél csendesebb volt a mai nap. Mindössze a donyecki repülőtérnél volt néhány ágyúlövés ki – be, de ezt leszámítva létezik a tűzszünet.
Az indulatokat viszont ha lehet még magasabbra korbácsolják az újabb és újabb tömegsír – felfedezések, és a horrorisztikus beszámolók.
Az egyik ilyen “lelőhelyen” szó szerint széttrancsírozott négy női hullát találtak. Elsődleges szakértői szemrevételezés szerint mind a négy áldott állapotban volt. Hasukat fölhasították, magzataikat – mondjuk így – eltávolították! Az EBESZ jelen lévő megfigyelői elképedésüknek adtak hangot, kifejtve, hogy a brutalitás és a bestialitás eddig általuk el nem képzelhető formáival találkoztak már a mai napon.
A tömegsírok és a kegyetlenkedések miatti egyre erősödő nemzetközi felháborodás hangjai közé az azonnali vérbosszút követelő hangok is vegyülnek immár.


http://balrad.wordpress.com/2014/09/24/donbassz-ma-feher-konvoj-iv-es-hihetetlen-bestialitas/