2014. július 18., péntek

Vége a polgárháborúnak Donbasszban! Valami új kezdődött!

Egy valcmanista harci gép rakétatámadást intéz egy Dél-donbasszi városka-Sznyezsnoje ellen. A légiterrorban legalább 110 civil városlakó leli halálát.
A Valcman-féle “B”-terv látványos összeomlása július 16-án. Július 13-16 között közel ezer atlantista lator pusztul el Donbasszban. Kijevben, Lembergben, Zsitomirban, Nyikolajevban, Ungváron hozzátartozók tüntetnek a keleti-frontra küldöttek hozzátartozói, mert kiderült kézen-közön: “teljesen más a leányzó fekvése”-mint ahogyan azt Kijevből tudatják Ukrajna népével. Szörnyű valóság képe kezd kibontakozni az eddig teljes dezinformáltságban tartott ukrán nép előtt. Orosz hadsereg sehol, a frontra küldöttek Oroszországban keresnek menedéket. Nincs orosz invázió-polgárháború van Donbasszban!
Avakov kijevi belügyér ellen merényletet kisérelnek meg. Maga az alany számol erről be, és azonnal meg is nevezi az elkövető szervezetet: “donbasszi szakadár terroristák” törtek az életére.” Akkor, amikor Avakov latorhadait éppen megsemmisitik. Újoroszország Felszabaditó Hadserege megkezdi erőinek felvonultatását Donyeck-környékére. Még egy hét, és eltörlik a föld szinéről a térségben vegetáló, teljesen demoralizált latorhordát. Aztán “Irány Kijev!” Kész rémálom Valcmanékra nézve a kézzelfogható közelségbe került összeomlás.
A világban kezd hire terjedni, hogy nem egy sima polgárháború az, ami Donbasszban zajlik. Valami népirtás gyanúját vetik fel az ENSZ-ben.
A cionatlantista Washington-Brüsszel pátyolt kijevi fasiszta rezsim szénája egyre ziláltabb. Már a Grusevszka-utcában (Majdan) sem biznak az egykori támogatók az új hatalomban, és kezdik firtatgatni a múltjukat-de ami még rosszabb Valcmanékra nézve: kellemetlenségekkel terhes jövőjüket festegetik.
Valcman eltűnik a nyilvánosság elől. Alkoholizál. Környezete szerint retteg!
És ekkor…mintegy varázsütésre, reménysugár hasitja szét a kijevi cionfasiszta rezsimre telepedett sötétséget. Egy rakéta képében! Tegnap délután. A hónapok óta a polgári légiforgalom által került donbasszi légtérben egy utasszállitó repülőgép repül. Rajta több mint kéttucat AMERIKAI útlevéllel rendelkező utas. És indul egy rakéta, amely a megváltás fénycsóváját húzva maga után, telibe kapja az utaszállitót.
rep3

rep2És mintegy varázsütésre-attól a pillanattól nincs polgárháború Donbasszban, nincs ezernyi lemészárolt civil-köztük majd száznál több gyerek. Nincsenek menekültek, és senki sem beszél közel kilencezer fűbe harapott latorról.
Torezről beszél az egész világ. Legalábbis annak nyugati fele. Ami fölött MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN VAGY AZ OROSZOK, VAGY A TERRORISTÁK lőtték le a gépet. De mindenképpen Moszkvában nyomták meg a rakéta gombját. Erről Nyugaton egyre többen vallanak szilárd meggyőződéssel. Mert az oroszok már csak ilyenek! Meg különben is: a donbasszi terroristák is oroszok, akik Donbasszt-ezt az ősi ukrán földet ki akarják tépni Ukrajna Anyácska szent testéből.
Valcman hirtelen kijózanodik. Kivakolják gyorsan meggyűrt és viseltes fizimiskáját, és kamerák elé áll! Ezt a hallatlan orosz gaztettet a NATO nem hagyhatja büntetlenül-hörgi.  Avakov főtanácsadója azonnali NATO válaszcsapást inditványoz. Eljött Gázos Julcsa javaslata – “atomot nekik” (mármint minden orosznak!) – megvalósitásának (?)  az ideje!
Obama – miközben még a könnyebb darabok a levegőben libegtek – már emlitette: bizonyitékaik vannak az oroszok gaztettére. És hát az a kéttucatnyi AMERIKAI útlevéllel a lelőtt gépen tartózkodó utas! Akik mind meghaltak! Meg gyerekek is utaztak a gépen! Azokat is legyilkolták az oroszok!
Már nincs is polgárháború Újoroszországban. Van CSAK egy a nem a szokásos útvonalon repülő, a háborús légteret NEM ELKERÜLŐ lelőtt maláj utasszállitó repülőgép.
Miért ott repült? “Ahol a madár sem jár?” Olyan légtérben, amit az ukrán légierő is – ha csak a kényszer rá nem veszi – nagy ivben kerül?
Hát ez senkit nem érdekel. Ott repült és kész! Lelőtték? Lelőtték! “Az oroszok lőtték le”!-szól az ELFOGADANDÓ, ÉS TÉNYKÉNT KEZELENDŐ VERDIKT! Nyugaton persze csak-de hát az senkit nem érdekel, hogy mit mondanak Keleten! Mert az “IGAZSÁG AZ MINDIG NYUGATON MONDATIK KI!”
(Sanda gondolatoktól indittatva jegyezzük meg: ugyanezen légitársaság gépe néhány hónappal ezelőtt eltűnt! Azóta sincs meg-bár nagy erőkkel keresték – keresik. De kiderült, hogy rossz helyen keresték kezdetben. Mert arrafelé keresték, amerre KELLETT VOLNA HOGY REPÜLJÖN! De kiderült, hogy NEM ARRA REPÜLT! Mert – gyanú szerint a maláj pilóta ÖNHATALMÚLAG ÚTVONALAT VÁLTOZTATOTT! Oszt’ csak úgy eltűnt! A mai napig nyomát sem lelik. Lehet, hogy a Csendes-óceáni orosz hadiflotta hajói…? Mert akkor ez a rejtély is megoldódik! És már csak a bosszú, a megtorlás kell! A gonosz és aljas oroszok ellen. Lőttek azok már le “eltévedt” utasszállitót! Mit kell itt bizonyiték?!)
Tegnap délután véget ért Donbasszban valami! Ami ezután kezdődik – az már egy teljesen új történet lesz.
A Bal-Rad FIGYELMEZTETI Oroszországot: (igen, vesszük hozzá a bátorságot)
MOST KELL HOGY OROSZORSZÁG A SARKÁRA ÁLLJON! VAGY ELVÉSZ!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/18/vege-a-polgarhaborunak-donbasszban-valami-uj-kezdodott/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése