2014. július 18., péntek

Az illegitim ukrán vezetés már eljátszotta a hitelességét


Lavrov_SzergejMoszkva nem veszi át a Boeing „fekete dobozait” írja a a hungarian.ruvr.ru, Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Rosszija-24 tv-csatornának adott interjúban nyilatkozott erről. Szavai szerint ez az ICAO (Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet), Ukrajna és azon államok ügye, amelyeknek polgárai utaztak a repülőgép fedélzetén. A miniszter megjegyezte, hogy Oroszország kész logisztikai segítséget nyújtani a baleset kivizsgálásában.
Mint ismeretes a milícia, már két “fekete dobozt” megtalált, ezeket Moszkvának akarta átadni. Azonban a kijevi banditák ezt másként gondolják. Ugyanis Kijev ragaszkodik ahhoz, hogy a repülési adatrögzítőket feltétlenül Ukrajnában vizsgálják meg.
maláj_gép2Ismerve cion-fasiszta ukrán vezetés gátlástalanul hazug és gyakorta inkorrekt módszereit az ügyek intézésében, semmi garancia nincs arra, hogy ezúttal nem hamisítanak, vagy semmisítenek meg bizonyítékokat, főként a rájuk nézve dehonesztáló bizonyítékokat.
Nyilvánvaló, hogy a milícia épp ezért akarta szavahihető Moszkvának átadni ezeket. Így azonban a feltételezhető, hogy a máris véleményt formáló alkoholista pünkösdi király és csapata gondoskodik arról, még mielőtt bármelyik nemzetközi szervezetet a bizonyítékok közelébe engedné, hogy csak azok megmaradjanak meg, amelyekkel az illegitim ukrán vezetés az előre, bizonyítékok nélkül kialakított véleményét pontosabban ítéletét megmagyarázhatja.
Ez már csak azért is érdekes lehet, mert, mint hírlik a “fehérházi” csahos is visszavett a tempóból. S könnyen lehet, hogy a biztosra vett biankó ígértek és egyetértő nyilatkozatok ideje lejáróban van. S még a végén hoppon marad a galíciai had.
Már pedig ez látványos fejlemény lenne, hiszen amíg Washington teljes körű (anyagi, katonai, politikai) támogatásában biztosak voltak, magasról tettek ENSZ-re, EBESZ-re, nemzetközi visszhangra, de még az óvatos eu-s intelmekre is.
Ha fordul a világ, remélhetően a népharag megadja, amit érdemelnek.
Bár ez nem ma lesz. Meg addig talán ki is józanodik egy-egy rövid időkre az oligarcha főnök, és akkor szót válthatnak a fejével a gazdik.

Szász Gerda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése