2014. július 12., szombat

A rombolás

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=7650

A rádióriport kiválóan feltárja a felelősségre vonhatatlanság alapelvét. Én nem így gondolom.
A Nemzeti vagyon elleni bűncselekmény nem évül el. Más megközelítésben pedig
a jelenlegi hatalom bűnpártolását is igazolja, hiszen az a hatósági személy, aki értesül egy bűncselekményről törvényileg kötelezve van az eljárás megindítására. Az egyszerűség kedvéért tekintsük az államhatalmat egy gazdasági egységnek.
Ez a hatalom ma adófizetésre kötelez bennünket, aminek mértéke szoros összefüggésben van az államgazdálkodás eredményességével. Mire is fizetünk akkor? Egy gazdálkodásra teljesen alkalmatlan tolvaj banda eltartására vagyunk kötelezve. Az osztozkodásról szóló beszélgetések még csak nem is érintik a kérdést, hogy a szocializmus szabályai szerint képződött vagyon nem lehet másé, mint a Nemzetalkotó embereké. Az a köntörfalazó duma, hogy a vagyonfelmérés nem történhet meg, mintha nem lenne párhuzamos az adóbevalláskor egy-egy embertől elvártakkal. Ha egy vállalkozó nem tudja kitermelni a költségeit sem, akkor azt a vállalkozást becsődöltetik. Nagyon helyes. Az állam becsődölt. Nem politikai irány, balik-jobbik, hanem az állam, mint gazdálkodási forma mondott csődöt. 1014 évvel ezelőtt egy jól működő törzsszövetségi rendszerben gazdálkodott a magyar. Sok ezer év munkája látszik az árasztásos rendszer kiépítésének nyomaiban, a velejáró kultúra terjedésének epicentruma mai nap is ide mutat a Kör-ár-pad medencére. A fosztogatást megideologizáló történelemhamisítás a magyar nép elleni nemzetközi bűncselekmény. Alaptörvényben kötelez a jelenlegi hatalom ennek tiszteletére. Gyáraink szándékos tönkretétele igazolja állításomat, hogy nem az ellenoldal gyarapodása volt a cél, hanem a magyar tönkretétele. Nádcukor kontra répacukor. Ha átvette az irányítást
a cukorgyár felett, akkor miért nem haszonra dolgozott a már kész, komplett struktúrával?Vajk miért ölette halomra az adófizető magyarjait? Széchenyi miért csinált homokpusztát a Tiszával, Körössel, Marossal öntözött mezőből. Miért csökkent a Balaton egytizedére?
Milyen aljas társaság az amelyik elhiteti az országgal, hogy vízhiány van?
Ideje van annak, hogy egyel magasabbról nézzünk rá a megtörtént dolgokra! Tényeket kell kezelnünk, és nem magyarázkodásokat! Felvidék, és Délvidék magyarjain nagyobb a nyomás, hamarabb felismerték a Nemzetirtó törekvést. Hiába fordulnak hozzánk ablakból ugrálókhoz, mert látják, hogy még mindig elhisszük a dajkamesét, hogy az állam miértünk van. A megtörténtek tükrében helytálló a megfogalmazás, hogy államunk egy beépített szervezet. Csupán annyit kell tenni, hogy egy idegen érdeket szolgáló esemény előzményit vizsgáljuk meg abból a szempontból, hogy az előkészületeit kik hajtották végre. Sok-sok elemét feltártuk már a szándékos pusztításnak, de képtelen a TV-n csüngő arra, hogy összességében tekintsen az országra, de még távolabb áll tőle, hogy a máról holnapra csökkent gondolatait kiszélesítse, akár a gyermeke holnapjáig. Bár lenézi a román gyütt-mentet, /aki erdélyi magyar/ de büszke rá, hogy a gyerekét kiküldte Angliába. Ott ő a román.
Az ország dugig van szénnel, mi pedig mások diktálta energiaválságtól pusztulunk el.
Két évre zárjuk el a gázcsapokat, rögtön kiderül kitől-merre megy a gáz.
Kinek spórolunk a szénnel? Ha megnézzük a születési-halálozási statisztikát, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy nem magunknak. Az új vakcinák már egyre kötelezőbbek, egyre ellenőrizhetetlenebbek. Tizenkét millió betegkártya van kiosztva. A következő generáció összetételében nem lesz magyar, de húszmilliós országról szól tovább
a történelem. A gyárak bezárása, a szénbányászat leállítása, a hitelkényszerhelyzet kialakítása, mind magyar állami intézkedés. Felelősségre vonás soha nem történt. Törvénytől független működést biztosít az állam az IMF-nek. Itt az eredmény, pedig csak 1982-ben írta alá az államfő. Milyen kifogást lehet felhozni mentségére? A Budapest Bank csalássorozatát feltártam, 2085 magyar embert csaptak be GO-hitelkártya szerződéssel.
A Versenyhivatal dokumentálta az ügyet, a bíróság megbüntetett engem 350 ezer forintra.
Az U.C.G. program keretében ömlik a gáz alólunk a világba szerteszét. Majd 20 év múlva lehet sopánkodni a rádióban, hogy jaj-jaj mi mindent kiloptak a Nemzet vagyonából. Ezt a sok tetvedéket tartjuk el ostobaságból, közönyből, félelemből.
A közrendre hivatkozva pusztít minden építő törekvést az az állam, amelyik a közrend ellen a legtöbbet vétett. Szerintem is van mitől félni.
A tétlenségtől, a struccpolitikától.

Jásdi Kiss Imre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése