2015. november 17., kedd

Most jön csak cudar világ a pokolfajzatokra!

Alekszander Bortnyikov az Orosz Belbiztonsági Szolgálat vezetője ma személyesen tájékoztatta Vlagyimir Putyin elnököt az október 31-én a Sínai félsziget fölött szerencsétlenül járt orosz utasszállító repülőgép esetével kapcsolatos vizsgálatok eddigi eredményeiről.
Ezek szerint kétséget kizáróan megállapítást nyert, hogy a “Kogalymavia” orosz légitársaság repülőgépe bombarobbanás miatt zuhant le. A roncsok és a csomagok vizsgálata után következtettek erre, a vizsgálatok alapján házi készítésű, 1,5 kg-os, TNT-t tartalmazó bomba robbant a repülőgépen.
Oroszország elnöke bejelentette: mivelhogy látnak igazolható összefüggéseket a gép elleni terrorakció és az ISIS mint elkövető szervezet között, nemcsak hogy folytatni fogják a terrorszervezet elpusztítását célzó szíriai bombázásokat, hanem fokozzák az intenzitásukat is.
Oroszország egyúttal történelme során először, nyomravezetői jutalmat, 50 millió dollárt ajánlott fel olyan információért cserébe, amellyel kideríthetik, kik juttatták fel a bombát a gépre.
http://www.balrad.com/2015/11/17/most-jon-csak-cudar-vilag-a-pokolfajzatokra/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése