2015. november 17., kedd

A lottóval nem a kisemberek járnak jól, hanem a Szerencsejáték ZRT, vagy akik mögötte állnak.

Hazugság minden.Elmész lottózni,abban a reményben,hogy megnyered a több milliárd forintot,mert hát úgy érzed szegény,vagy jól jönne a pénz.Van,aki csak pár alkalommal vesz szelvényt,de neki nagyon kicsit az esélye,van aki pedig minden nap vesz,rakat pénzt rááldozva,amit tulajdonképpen észre sem vesz,nem is tartja számon,hogy mennyit költ rá....szóval alapból úgy érzi,hogy nincsen elég pénze a kényelmes élethez,de még el is szórja azt a keveset,mert azt hiszi,hogy nyer.Hát na ez a remény hazugsága.Ez a hatalom következő hatékony fegyvere.A hatalom megtartás törvénye,hogy adni kell valami hamis reményt,amiben az emberek hihetnek,mert ha nem adsz nekik,akkor olyan reményt fognak táplálni,amely igaz és veszélyes rájuk nézve.
Miért hamis remény a lottó? Belegondolt már valaki a következő felvetésbe? Egyértelmű,hogy a lottó tulajdonosok mögött önző oligarchák állnak,akiket nem érdeklik az emberek sora,csak a saját maguk gazdagsága és kényelme.Na már most veszed a lottót,majd egyszer csak bejelentik,hogy valaki megnyerte azt,persze nem te és nem is te......valaki megnyerte,aki nem fedi fel magát,bemondják a híradóban,tv-ben,rádióban és te vagy elhiszed vagy nem.A felvetendő és elgondolkodtató kérdés az,hogy honnan tudod,hogy valaki valóban megnyerte azt és nem zsebre tették a tulajdonosok? Mennyibe tartana? smile hangulatjel Semmibe! A tulajok és minden felsőbb vezetés,aki ebben érintett,összebeszélnek és elosztják a nyereményt,majd bejelentik,hogy megnyerte valaki,aki nem fedi fel magát.Soha nem derülne ki,csak ha belülről köp valaki,de miért is tenné,ha jó kis summa üti a markát.
Megvan persze erre is a publikus magyarázat: Azért nem fedi fel magát,mert fél,hogy a maffia,vagy a betörők kirabolnák.Ez logikus magyarázat,de nem üti ki az előző felvetést.
Én úgy gondolom,hogy egy ilyen hazugság hatékonyan működjön (legalábbis én így csinálnám),is-is módszerrel csinálják,szóval hagyják,hogy néha elvigye valaki (így óvatosabb),sok esetben,pedig ők nyúlják le a pénzt,így ha kivizsgálnák a dolgot,tudnának mutatni nyertest...mert azt biztos,hogy lenyúlják.Miért? MERT MEGTEHETIK!!


http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/media-befolyasa/3681-lotto

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése