2015. november 17., kedd

A “Benya” Kolomojszkij oligarcha birtokában lévő “1+1” kijevi tévécsatorna egy fölöttébb érdekes produkciót csinált.

Az “Egységes Oroszország” humanitárius segítségének állampolgári fogadókészségét tesztelték tegnap Kijevben. Arra voltak kíváncsiak, hogy a testvéri orosz nép által küldött élelmiszersegélyt Nyalókakirály alattvalói elfogadják-é?
Szörnyű megtapasztalás lett a dolognak. Merthogy nagyon ment a bót mindaddig, amíg egy éber hazafi rá nem hívta a “segélymunkásra” a szervet. A furgon körül megforduló alattvalók kb. nyolcvan százaléka örömmel “evett az ellenség tenyeréből”-azaz: A KIJEVIEK NAGY TÖBBSÉGE ELFOGADTA AZ OROSZ SEGÍTSÉGET!
Az még hagyján. Ugyancsak nagy többségük-Óh!-mily rettenet!-az “orosz segély osztása” közbeni beszélgetések során nem volt nevén nevezni-azaz ellenségként említeni-Oroszországot! Sőt!
Nade minden jónak vége szakad egyszer! Ez esetben előbb-mint ahogyan a “segélykészlet” elfogyott volna! A már előbb említett okok miatt. MEGÉRKEZETT A SZERV!-BEZÁRT A BAZÁR!
Persze tisztázódott a dolog!
CSAK A KIJEVI GÓRÉK FEJÉBEN OSZLOTT-E A RUSSZOFÓB KÖD. ALIGHA! Rossz hangulatuk viszont lehet az alattvalók hálátlan viselkedése miatt!
http://www.balrad.com/2015/11/17/baj-van-az-ukran-nep-tudataval/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése