Bundesmutti pártjának, a CDU-nak 34 Bundestag-képviselője levelet írt Németország önhitt és öntelt-korlátlan uralmú kancellárasszonyának.
láz
A “Levél Merkelnek” címet viselő írásművet nyolc németországi tartomány (Berlin, Szászország, Hessen, Thüringia, Rajna-Pfalz, Baden-Württemberg, Mecklenburg-Pomeránia és Schleswig-Holstein) 34 kereszténydemokrata képviselője írta alá.
lmk
A szerzők hosszasan keseregnek a migránsáradat láttán, és ostorozzák Bundesmuttit az ő meggondolatlansága miatt, amivel a germánok nyakába szabadította a muzulmán migránshadat. Fölöttébb aggódnak amiatt, hogy a már Németországban lévő tömeg további milliókkal fog szaporodni, és riadalmukat fejezik ki amiatt, hogy mi jön még?! Megírták levelükben Bundesmuttinak, hogy az eddig nyújtott keresztényi szeretet már enyhén szólva is túlzás, nem is beszélve az ezzel járó kiadásokról. Valamint szerintük az afrikai és közel-keleti migránsok korántsem olyan jámbor lelkek, hogy el lehetne tőlük várni a német társadalomba való integrálódát-a német mérce szerint.
Ám hogy Merkel Anyónak még rosszabb hangulata legyen, KÖVETELÉSEKET FOGALMAZTAK MEG levelükben. Mégpedig öt pontba foglalva az elvárásaikat, amelyek szerintük üdvös megoldást jelentenének a mostmár igencsak égető problémákra. Amit a migránsok jelentenek.
A levél ötödik pontjának utolsó két mondata fölöttébb frappánsan van megfogalmazva:
“Azoknak a migránsoknak, akik gazdasági okokból elhagyták hazájukat és családjukat, nem szabad hogy Németország menekültstátuszt adjon. EZEK MENJENEK VISSZA!-HAZA!
Egyes politikai elemzők a levelet egyenesen Merkel elleni lázadásként értékelik.

http://www.balrad.com/2015/10/08/lazadas-merkel-ellen/

Bajorország a határainak lezárásával fenyeget. Naponta 10.000 új menedékkérő érkezik bajor földre.