2015. október 8., csütörtök

Fejetlen latormenekülés Szíriában!

Az orosz Kaszpi-tengeri Flotta tegnapi rakétacsapási, az orosz és a szír légierő éjjel-nappali összehangolt támadásai alapjaiban rendítették meg Szíriában a világ elsőszámú latorállamának-az USA-nak-a torzszüleményeit.
A Nyugat-Európai csatlósaival egyetemben-tehetetlen dühében fogait csikorgatva szemléli egyre kétségbeesettebben a csillagászati összegekből szőtt sötét álmai szertefoszlását! Egyelőre Szíriában.
Az orosz-szír “légi-vegyespáros” látványos és pontos csapásai után tegnap hajnalban bekövetkezett sebészeti pontosságú, nagy távolságból végrehajtott orosz rakétacsapások valójában a legfőbb latorállam képére mért kijózanító hatalmas pofonok. Az USA tegnap délelőtt óta szédeleg! Olyan dolog történt, aminek csak a hatását érezték, jövetelét NEM ÉSZLELTÉK!
Kegyeltjeik tegnap estig olyan súlyos veszteségeket szenvedtek a nap folyamán Szíriában, hogy a még mozgásképes martalócok tömegesen-SZÓ SZERINT EZERSZÁM-özönlenek/menekülnek a biztonságot jelentő Törökország irányába.
Menekülésük közben pedig kénytelenek újabb és újabb véres veszteségeket elkönyvelni, hiszen a szír kormányhadsereg is megkezdte földi offenzíváját. A Szíria törvényes kormánya ellen hadat viselő, az USA-által felfegyverzett és ellátott fegyveres bűnbandák a totális demoralizáltság állapotában, fejvesztve menekülnek. Ez a háború már messze nem az, mint amit ők elképzeltek. És még Irakban el sem kezdődött a rendrakás!
És messze nem az, amit fölbujtogatóik elképzeltek. Tegnap hajnal óta alapvető-és az USA-NATO-EU-latorszövetséget kijózanító katonapolitikai változások történtek a VILÁGBAN!
Nem túlzás kijelenteni azt, hogy EZ MÉG CSAK A KEZDET! Ami messze túlmutat a Közel-Kelet térségén.
Yakov Kedmi-az izraeli titkosszolgálat egykori vezetője-máris fundamentális világszintű orosz katonai presztízsnövekedésről beszél, amely pedig véleménye szerint döntően fog kihatni Donbassz, Maradék-Ukrajna, és az egész Valcman-rezsim sorsára.
Az alábbi videointerjúban Yakov Kedmi kifejti, hogy Donbasszban és Szíriában ugyanazok az oroszellenes destabilizáló erők és bandák működnek. Mindezzel együtt is a Nyugat el fogja ismerni a donbasszi Népköztársaságokat. A folyamat betetőzéseként pedig majd a donbasszi választások fogják Valcman rendszerének politikai alapjait kikezdeni.
Amennyiben Kijev nem fog tudni úrrá lenni a gazdasági bajokon, az könnyen a minszki megállapodás összeomlásához fog vezetni. Akkor pedig katonai megoldása lesz a dolognak.
Hosszabb lesz időben ez a folyamat, mint azt Donbassz, Harkov, vagy ODESSZA lakói szeretnék, ám Yakov Kedmi szerint a dolgok ebbe az irányba haladnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése