Furcsa hadgyakorlat kezdődött hétfőn a Lemberg-régióban lévő Javorov melletti gyakorlótéren és a KÖRNYÉKÉN!
A NATO-latorszövetség és Maradék-Ukrajna kebelbarátsága jegyében megkezdett NEM KATONAI jellegű közösködés “békés jellegét” domborította ki Jens Stoltenberg latorszövetségi főtitkár. Aki Nyalókakirállyal együtt vizitált a helyszínen.
Pontosan a hadgyakorlat “békés” jellege miatt berzenkedhetnek Maradék-Ukrajna alattvalói. Merthogy HÁBORÚ UTÁNI SUGÁRZÁSMENTESÍTÉST gyakorolnak a felek. Akik “természeti katasztrófák következményeinek közös fölszámolása gyakorlásaként aposztrofálják a nagy baráti sürgés-forgást Javorovban és környékén. A látvány több Csernobilt megélt környékbeli szerint kísértetiesen hasonlít az AKKOR látott mentesítési műveletekre.
Néhány elvetemült gonoszkodó még tovább is megy! Konteoilag. Többen emlékeztetnek ugyanis arra, hogy a tél folyamán NAGY MENNYISÉGŰ sugárzó anyagot talált a rendőrség bizonyos jobbszektoros bandáknál. Mi több, azt is fölemlítik, hogy máig nem tudni a rovnói atomerőmű-elfoglalás “járulékos veszteségeiről”! Egyes gonoszkodók pedig már-már a “piszkos bomba” ESETLEGES fölrobbantásának lehetőségével-pontosabban annak hatásaival, és a kármentesítéssel-ijesztegetnek. Mondván, hogy Rovnoból elegendő mennyiségű alapanyag kerülhetett nem kívánatos kezek közé.
atom
Arra pedig mi emlékeztetjük olvasóinkat, hogy Gázos Kapelman-Tyimosenko Julcsa belsőségnagykereskedő több alkalommal is szorgalmazta az “atomot nekik” ötlet kivitelezését. Márminthogy a kijevi udvar többségében oroszoklakta vidékeinek. Julcsi néne-tekintettel arra, hogy Maradék-Ukrajnának valódi atomfegyvere nincs-kimondottan a “piszkos bomba” bevetését emlegette.
Nem is csoda, ha Javorov környékén néhány vájtfülű alattvalónak rossz érzései támadtak a mozgolódás láttán.

http://www.balrad.com/index.php/2015/09/23/az-ukran-piszkos-bambatol-fel-a-nato/