2015. február 12., csütörtök

Ceruzatörős hangulat Minszkben (Szombathelyi testvéreim ti is kaptok robbantást, ha el nem tüntetitek azokat amik miatt fogjátok kapni, ha tényleg ez az álmom jelentése)

Minszkben pattanásig feszült légkörben üléseznek a Donbassz (és némi túlzással a világ) jövőjéről Oroszország, Németország, Franciaország és Maradék-Ukrajna államfői. A tárgyalóasztal mellől hiányzik minden rossz okozója, a lator USA.
Információink szerint rendkívül feszült, ideges hangulatú a megbeszélés, amelyre ráborul minden baj legfőbb oka, az USA akarnokságának árnyéka.
Hajnalra patthelyzet alakult ki. Éjjel kettőkor Nyalókakirály kíséretének egy tagja Valerij Csalij eléggé lelombozódva pötyögte Fb-profiljára, hogy “nehéz az élet”-mert Putyin elnök kitart Oroszország álláspontja mellett. (Hogy ez mi lehet konkrétan?-senki nem tudja. Ám a közelmúltból vannak ismereteink, és ha ezek mellett tart ki Oroszország elnöke, akkor csak azt üzenhetjük neki: KITARTÁS ELNÖK ÚR!)
Kijev retteg! Nyalókakirály nagyon szeretne megállapodást, mint ahogyan kitartói is. A Merkel-Hollande ravaszdipárosnak is van oka az izgalomra az orosz elnök állhatatossága miatt.
Jellemző a hangulatra, hogy Vlagyimir Putyin a tárgyalások alatt dühében vagy más okból-eltört egy ceruzát. Bízzunk abban , hogy “pálcát tört” a latorszövetség fölött!
cerka
A belorusz fővárosban tartózkodik a két donbasszi Népköztársaság vezetője is. Alekszandr Zaharcsenko és Igor Plotnyickij készek arra, hogy egy megállapodás esetén azonnal kiadják fegyveres erőiknek a tűzszüneti parancsot.
Az alábbi képek tegnap készültek a lengyel-ukrán határ lengyel oldalán. “Békeszándék” a’la NATO Minszk előtt!
határ
határhttps://balrad.wordpress.com/2015/02/12/ceruzatoros-hangulat-minszkben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése