2015. február 3., kedd

2015 február 02. Magyarország megszégyenítésének dátuma

Néhányszáz liberális majom toporgott tegnap demonstráció címszó alatt ennek a MostMi nevű-valójában meghatározhatatlan formáció-hívó szavára tegnap délután Pesten. Merkelhez könyörögtek volna, és szidták Oroszországot meg Putyin orosz elnököt. No meg Döbrögit.
Eléggé elszontyolodott hangulatban koslattak keresztül-kasul a hőbörgés alkalmára számukra fenntartott Kálvin tér és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár közötti sétálóutca-részen! Vitték a tablóikat, meg az uniós zászlóikat, és sétálgattak közben. Volt hely bőven.
tömeg
Néha bele-bele hallgattak a hol feminista, hol pedig politikai tartalmú handabandázásba, de mire az ATV-egyenes kötvetítése kezdődött a zsinagógából, el is tűntek a színről.
Majd 16-án akarnak megint összeröffenni, akkor ennek a “Humán platform” nevű libsiegyletnek a hívó szavára! Mert ugye akkor megint fel kell emelniük a szavukat, hiszen másnap Putyin elnök érkezik! Az ellen kéne egy kicsit acsarogni!
Persze az írás elején kissé túluztunk a néhányszázas létszámot illetően. A legnagyobb tömeg idején lehettek úgy háromszázan?! A többi az bámészkodó volt.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/03/liberalis-majomparade-merkel-nezes-helyett/


Tegnap Magyarország politikailag vájtfülű közvéleménye körmét rágta az izgalomtól Németország kancellárnőjének budapesti vizitje miatt.
Valószínűleg nagyon kevesen fogják megtudni a villámlátogatás valóságtartalmát, azt azonban bátran kijelenthetjük: 2015 február másodika kizárólag a magyar történelem szégyenoldalára róható csak fel. Ráadásul közszemlére rakott, televíziós egyenes adásban közvetített megszégyenítése volt a tegnapi nap.
Angela Merkel félnapos pesti kiruccanása helyrerakhatta az európai integrágió MAGYAR híveinek tudatvilágát.
Angela Merkel jött, követelt, kapott, TÁRGYALT-majd hazament.
Kikövetelte a német cégek szabad rablási jogát, eligazította Döbrögink ábrázatát, átvette díszdoktori oklevelét, ÉS TÁRGYALT A TERVEZETTNÉL FÉL ÓRÁVAL TOVÁBB-kimondottan jó hangulatban, SZENZITÍV MÓDON-VALÓDI TÁRGYALÓPARTNEREIVEL! A Dohány-utcai zsinagógában!
A MAGYAR politikai vezetéssel NEM TÁRGYALT!
Villámvizitjének ATV-s televíziós körítése helyrerakhatta a MAGYAR közvéleményt! (Persze nem rakta helyre, mert a lét többségünk számára nem érinti a tudatot.)
Angela Merkel tegnap történelmünk során páratlanul megalázta Magyarországot.
NEM ÁRTANA VÉGRE GONDOLKODNIA A MAGYAR NÉPNEK!


https://balrad.wordpress.com/2015/02/03/2015-februar-02-magyarorszag-megszegyenitesenek-datuma/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése