2015. február 3., kedd

A Donyecki Népköztársaság Honvédelmi Minisztériuma közzétette az idei esztendő első hónapjának “termését”.

miez
Donbasszban “minőségi” fordulatot vitt véghez a kijevi junta. Fő célpontja a martalócseregnek nem a Népköztársaságok fegyveres erői, hanem a civilek, és a civil infrastruktúra. Magyarul: szervezett és tervezett emberirtásra tért át a valcmanista bűnbanda.
Donyeck, Gorlovka, Makejevka egész éjjel latorbombázás alatt állt. Záporoztak a városokra a foszforgránátok. Jelentések szerint rengeteg a civil áldozat.
foszfoszf1
Az események folyamatából kiemelkedik egy tegnap délutáni családirtás Gyebalcevoban. A város gyéren lakott külső kerületében egy négytagú családot-két gyermek, két szülő-KÜLÖN-KÜLÖN VADÁSZOTT LE EGY VALCMANISTA MESTERLÖVÉSZ! A gyerekek 8 és 10 évesek voltak.
Önmagában a harctéri cselekmények mára virradóan sokkat és sok helyen tegnap késő délutánhoz képest nem változtak.
Gyebalcevoból próbált kitörni éjféltájt a kisebb martalóccsoport, de az enyhe kifejezés, hogy nem sikerült nekik.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/03/minosegi-valtoztatas-donbasszban/

A jelentés szerint Nyalókakirály bűnbandája január hónapban (ennek első tíz napja ünnepléssel telt) bebukott egy darab repülőgépet, egy darab helikoptert. Leolvadt 141 tank, 11 darab nehéz önjáró löveg, 91 páncélozott gyalogsági szállítójármű, és 62 darab teherautó. 1659 latoregyed harapott fűbe Donbassz harcterein januárban, hétszázötvenen pedig fogságba estek.
A népköztársasági erők személyi vesztesége napi átlagban hét katona esett el, húsz megsebesült. A technikai veszteséget folyamatosan tudták pótolni a valcmanista martalócbandától zsákmányolt eszközökből, sőt!-bővítkezni is tudtak. A “nem kompatibilis” harci technikát megsemmisítették.
Eduard Baszurin miniszterhelyettes beszámolója szerint a tegnapi napon a kijevi junta 163 latorja adta ki a páráját Donbasszban!
Az utóbbi négy nap során MAGYAR NEMZETISÉGŰ-vagy neve alapján feltételezhetően magyar nemzetiségű-kijevi kormánykatonával kapcsolatban nincsenek információik.
(Счастьe)Szcsasztyje környékén ma hajnal óta komoly nehézségei vannak az “Ajdar” latorhordának. Már tegnap kezdte őket piszkálgatni a milicia, ma viszont komolyabbra vették a népköztársaságiak a figurát. A (Веселой Горa)Vjeszelaja Gora hegy felől is kapják a valcmanista hiénák az égi áldást a milicia tüzérségétől.
(Редкодуб)Redkodub, (Центральнaя) és (Чернухино)Csjernuhino-térségekből a miliciák Gyebalcevo irányába indítottak ma délelőtt támadást. Tegnap késő délután a valcmanisták Csjernuhinonál kisérletet tettek a korábban elvesztett blokkposzt visszakaparintására. Ez a kísérlet “dobta meg” legjobban a tegnapi kijevi veszteséglistát. A blokkposzt viszont maradt a népköztársaságiaké.

Popasznajánál már a kenyérgyár területén dúlnak a harcok.
Donyeck, Gorlovka, Jenakijevo az új kijevi stratégiát nyögi. Folyamatosak a latortüzérség támadásai.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/03/donbasszi-merleg/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése